Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet egy gyermeket...

Hogyan lehet egy gyermeket megtanítani szívószállal inni?

Figyelt kérdés
Már többször próbálkoztunk, de nem tudja felszívni vele az innivalót. Hiába mutatom meg neki, nem jött még rá a technikájára.
2010. júl. 20. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
szia!Mennyi idős? Az én fiamnak csak 2 éves korától ment.
2010. júl. 20. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem pici dobozos gyümölcslét, beleböktem a szívószálat, a gyerkőc szájához tettem, kicsit megnyomtam a dobozt oldalt, kibuggyant a szájába a lé, és már szívta is, mintha mindig is szívószállal ivott volna.

11 hónapos volt akkor.

2010. júl. 20. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
16hónaposomnak éppen a napokban mutattam meg.Szivtam befelé a levegőt és mondtam szivja ő is.Nagyon gyorsan rájött.
2010. júl. 20. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyan azt csináltam mint az utolsó válaszoló és nálunk is működött!
2010. júl. 20. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi elírtam mint a 21:40-es válaszoló csinálta és én is olyan korban,21:51-es válaszoló voltam!
2010. júl. 20. 21:54
 6/10 A kérdező kommentje:

20 hónapos.

Már mutattam én mindenféleképpen neki, szívtam a levegőt, ittam előtte szívószállal, de nem jött még rá hogyan kell. Én szívtam a levegőt, Ő meg fújta ezerrel.

2010. júl. 20. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
én is úgy tanítottam meg a lányomat ahogy a 21:40-es válaszoló. A lányom akkor 14 hónapos volt
2010. júl. 20. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi igazából sosem tanítottuk, de nagyon izgatta a szívószál a pohárban, akárhol is voltunk, és addig molyolt vele, amíg rá nem jött magától, nagyon rövid idő alatt, pár próbálkozás után. 14 hónapos lehetett akkor. Viszont a csőrös pohárból egyáltalán nem tud inni, soha nem is tudott, nem jött rá a technikára, pedig már a szelepet is kivettem, de nem ment. Ma már szépen iszik pohárból a főétkezések mellé, de párhuzamosan cumiból is napközben, amikor megszomjazik.
2010. júl. 20. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Minél rövidebb szívószállal próbáld meg- vágd el 2-be vagy 3-ba, és kis pohárból (pl. kávés vagy rövides) kínáld meg. Így valószínűbb, hogy véletlenül felszippantja, és rá fog jönni a technikára...:)

2010. júl. 20. 23:58
 10/10 A kérdező kommentje:

A rövid szívószálas ötlet nagyon jó. Ki is fogom próbálni.

Köszi szépen!!!

2010. júl. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!