Hogyan lehet egy gyermeket megtanítani szívószállal inni?
Figyelt kérdés
Már többször próbálkoztunk, de nem tudja felszívni vele az innivalót. Hiába mutatom meg neki, nem jött még rá a technikájára.2010. júl. 20. 21:35
1/10 anonim válasza:
szia!Mennyi idős? Az én fiamnak csak 2 éves korától ment.
2/10 anonim válasza:
Én vettem pici dobozos gyümölcslét, beleböktem a szívószálat, a gyerkőc szájához tettem, kicsit megnyomtam a dobozt oldalt, kibuggyant a szájába a lé, és már szívta is, mintha mindig is szívószállal ivott volna.
11 hónapos volt akkor.
3/10 anonim válasza:
16hónaposomnak éppen a napokban mutattam meg.Szivtam befelé a levegőt és mondtam szivja ő is.Nagyon gyorsan rájött.
4/10 anonim válasza:
Én is ugyan azt csináltam mint az utolsó válaszoló és nálunk is működött!
5/10 anonim válasza:
Bocsi elírtam mint a 21:40-es válaszoló csinálta és én is olyan korban,21:51-es válaszoló voltam!
6/10 A kérdező kommentje:
20 hónapos.
Már mutattam én mindenféleképpen neki, szívtam a levegőt, ittam előtte szívószállal, de nem jött még rá hogyan kell. Én szívtam a levegőt, Ő meg fújta ezerrel.
2010. júl. 20. 22:04
7/10 anonim válasza:
én is úgy tanítottam meg a lányomat ahogy a 21:40-es válaszoló. A lányom akkor 14 hónapos volt
8/10 anonim válasza:
Mi igazából sosem tanítottuk, de nagyon izgatta a szívószál a pohárban, akárhol is voltunk, és addig molyolt vele, amíg rá nem jött magától, nagyon rövid idő alatt, pár próbálkozás után. 14 hónapos lehetett akkor. Viszont a csőrös pohárból egyáltalán nem tud inni, soha nem is tudott, nem jött rá a technikára, pedig már a szelepet is kivettem, de nem ment. Ma már szépen iszik pohárból a főétkezések mellé, de párhuzamosan cumiból is napközben, amikor megszomjazik.
9/10 anonim válasza:
Szia!
Minél rövidebb szívószállal próbáld meg- vágd el 2-be vagy 3-ba, és kis pohárból (pl. kávés vagy rövides) kínáld meg. Így valószínűbb, hogy véletlenül felszippantja, és rá fog jönni a technikára...:)
10/10 A kérdező kommentje:
A rövid szívószálas ötlet nagyon jó. Ki is fogom próbálni.
Köszi szépen!!!
2010. júl. 21. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!