Van itt valaki Fejérmegyéből, aki egyedülálló anyuka?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Barátokat ismerősöket keresek akivel tudnánk beszélgetni, és hasonló cipőben járnak mint én. Egyedül nevelem a kislányom, a férjem elhagyott bennünket 7hónapja, épp válás alatt állok. Gyesen vagyok, és sok az üres járat, mert kevés barátom maradt a házasságomnak következményeként. Írjatok privibe! Köszi!
2011. nov. 30. 11:04
1/3 anonim válasza:
Fejér megyében élünk, de nem vagyok egyedül álló. Hol laksz? Fontos, hogy egyedülálló legyen ?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem fontos, csak arra gondoltam, hogy jobban megértik a helyzetem(tapasztalat csere), de bárkitől szívesen veszem a barátkozást!
2011. nov. 30. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!