Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert ebred fel 30 perc alvas...

Miert ebred fel 30 perc alvas utan 6 hetes babam?

Figyelt kérdés
probaltam hogy csend legyen/zaj legyen, barmit teszek 30 perc alvas utan felebred nagy sirva. nem tudom visszaaltatni, de ebren csak nyugiskodik, sir.fog ez meg valtozni?
2011. nov. 30. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hasfájás. Ha ez áll a háttérben - és pedig nagyon erre mutat a mérce -, akkor kitartást kb. 3 hónaposan már elszokott múlni. Ez a maximum idő nagy általánosságban.
2011. nov. 30. 08:50
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, gondoltam erre is szoptatas elott infacolt kap, de nem oldodott meg tole a felebredes
2011. nov. 30. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:

De minden alvásnál ez van?Vagy csak este?Szerintem is benne van a pakliban a hasfájás, de az is lehet, hogy nem eszik eleget.Szoptatsz?Elég neki a tejed?Van rendesen széklete?Büfizni sokat szokott?

Ilyenkor mikor fel kel, próbáld tornáztatni, hát ha egy bennmaradt puki zavarja!És itass vele gyenge kamilla teát, nálunk ez vált be.

2011. nov. 30. 09:00
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, szoptatok, ugy tunik, van eleg tejem, eszik amennyit ker.
2011. nov. 30. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja az Infacol nálunk csak rontott a helyzeten!Babámnak annyit kellett tőle pukiznia, hogy utána meg attól szenvedett!!

2. válaszoló voltam!

2011. nov. 30. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
És cicin nem alszik be?Biztos, hogy eszik eleget!Nálunk ez probléma volt, mert a lányomat úgy kellett unszolni,hogy ne aludjon be, és egyen eleget, különben óránként szopott volna!
2011. nov. 30. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekünk az infacol semmit nem hatott, majd vettem DM-ben Angol vízet (Gripe Water) azt hiszem 1599.- /db-ja. 4 hetes kortól lehet adni a babáknak. Lányom olyan embereseket büfögőt, hogy csak lestünk. Elmúlt tőle a hasfájás, nem volt több buborék a hasban. Próbáljatok ki, annyit megér!

2011. nov. 30. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!