Mennyi idős kortól hagytátok babátokat idegen környezetben (nagyszülőknél, barátnőnél) megőrzésre pár órára?
Már pár hetesen sokat voltak két szopi között a mamákkal. Igaz,nálunk,amíg én a dolgomat végeztem. Egyedül a mamákra 2 hónaposan hagytam,amikor orvoshoz,vásárolni,fodrászhoz mentem.
A mamáknál,tehát nem otthon 5-6 hónaposan hagytam,éjszakára is. Igaz,erre csak akkor került sor,amikor vizsgázni mentem az egyetemre. Más esetben nagyon ritkán.
3 hónapos korában hagytam először egész napra a keresztanyjánál.
Mondjuk ő már úgy szokta az életet hogy anya nincs mindig vele sajnos.Élete első 3 hetét kórházban töltötte, és ez rögtön érződött rajta hogy ha nem voltam ott akkor sem esett kétségbe.
Havonta 1× megyünk a nagyszülőkhöz vidékere, messze laknak, sajnos. 5 hetes kora óta megyünk a gyerkőcökkel, a nagyobbikra már 5hetes korában vigyázott nagymama nagypapa pár órára, nem volt 1 éves, mikor ott aludt, azóta is imádja a nagymamát, nagypapát, és ha teheti, ha anyumék szabin vannak megy nyaralni, annak ellenére, hogy én itthon vagyok. Imád ott lenni, én meg tudom hogy nagyon jó helyen van, így nem bánom ha megy.
A kicsi 10 hónapos, ő eddig szopizott, így csak pár órára maradt náluk, míg mi apával szórakoztunk kicsit, most hosszabb időre megyünk haza év végén, szerintem 1-2 napra "lepasszolom" már mindkettőt. 4 évnyi éjszakázás után nekem is jár egy kis pihenő. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!