2-3 hónapos babát mennyire "viselhet" meg egy hétvége a
nagyszülőknél? Gondolok itt arra, hogy idegen ágy,
idegen környezet.
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 18:49
1/7 anonim válasza:
A saját tapasztalatom az, hogy a nagyszülőknél jól érezte magát a lányom ám amikor hazajöttünk eléggé hiszigép volt(első pár alkalommal).Szóval valamennyire biztos megviselte őt hogy kiszakitottuk a saját kis megszokott környezetéből, dehát egyszer el kell kezdeni.Most 4hónapos és már nincs ilyen szerencsére, amikor hazajövünk vele olyan mintha el sem mentünk volna,meg kell hogy szokja.
2009. jan. 5. 19:01
2/7 anonim válasza:
szia én az első babám 3 hósan hagytam a nagyiknál, mert temetésre mentem 300 km-re a saját nagyiméra.
Nagyon rossz volt, állítólag nem volt vele semmi gond, de szegénykém majdnem ott maradt, mert hazafelé autóbalesetünk volt, hála Istennek senkinek nem lett baja.Csak az autónak. De ez most mellékes. Utána rendszeresen elhordta az anyósom, nem volt vele semmi. A 2. babámat 2 hetesen vittem ki először, akkor ott aludtunk, nem volt semmi. Amikor leszoktak a szopiról, mehettek, nem ellenkeztem. Semmi baja nem lesz, nyugottan mehettek, vagy mehet.
2009. jan. 5. 19:03
3/7 anonim válasza:
Nagyon rossz volt ( itt magamra gondolok), csak elírtam... bocsi :D.
2009. jan. 5. 19:05
4/7 anonim válasza:
Azt nem írtad hogy veled együtt aludna a nagyiéknál, vagy otthagynád őt a hétvégén.
Nos egy ekkora babának még a legjobb ha az anyukája van mellette, ha anya ott van még akkor is felkavarja a környezetváltozás, ha pedig nem vagy vele akkor az még nagyon nem jó. Persze vannak vészhelyzetek mikor muszáj másra bízni a kicsit, de ha lehet akkor még egyedül ne hagyd rá egy egész hétvégére a nagyira.
Egy kétgyerekes anyuka
2009. jan. 5. 20:33
5/7 anonim válasza:
Oszintén szolva, engem jobban megviselt, sot:) 4 honapos volt a kicsi, lagziban voltunk, úgyhogy szombat délelottol vasárnap délutánig, azt mondták, nagyon helyesen elvolt, éjszaka ugyanúgy ébredt és evett, mint otthon, tehát megmaradt a napirendje. Vittuk a játszószonyeget meg kedvenc játékait is. Szoval jól volt a hétvégén. Ugy tunt, a kicsi nem nagyon regisztrálta a távollétunket, de miután hazajottunk, vagy két napig nagyon nyugos volt és nem tudott egyedul ellenni. Gondolom, mivel egy percre sem hagyták egyedul, ha éjszaka sírt volna, biztos reggelig ringatták volna:)
2009. jan. 5. 22:49
6/7 anonim válasza:
Nekem 2 hónapos a lányom a héten! Mi voltunk szilveszterezni...Anyósomék vigyáztak rá.Igaz 22órakor még megszoptattam és utána ő alszik reggel 6-ig akkor is igy történt addigra mire ő felébredt már ott is voltunk. Amúgy neki ott is van kiságya meg mindene.Igy nem vettem észre rajra hogy különösebben "megviselte" volna az idegen környezet(bár ő még pici).De én igy akarom szoktatni is hogy mindenhol ellegyen! Minden jót!
2009. jan. 6. 12:17
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mi is ott lennénk vele együtt, tehát nem "megőrzésről" lenne szó... csak a férjem tart attól egy kicsit, hogy nyűgös lesz a környezet változástól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!