Mit tegyek a kisfiam bőrével? A nyaki redőknél ki van pirosodva, gondolom a melegtől. Babaolaj vagy Bephanten jó rá? A melegkiütésekkel mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 16:53
1/5 anonim 

válasza:

Ne olajozd, hanem szárazon hintőporozd. Az olajtól bepálik, nem tud lélegezni a bőr.
2/5 A kérdező kommentje:
A hexaclorophenes hintőporral kezeljem? Nem szárít az nagyon? Így is nagyon száraz a bőre szegényemnek.( borzasztó kemény nálunk a víz )
2009. máj. 13. 16:58
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem nem kell sebhintőpor, elég a babahintőpor. Nekem ilyen kamillás hintőporom volt, az is fertőtlenít egy kicsit.
A sebhintőpor csak akkor kéne, ha sebes lenne, váladékozna.
4/5 anonim 

válasza:

Nekünk nem vált be a hintőpor, pedig azzal szórtam be neki, amit még a köldökére kaptunk csecsemőkorában. Végül irattam fel a dokinénivel ecsetelőt ami pár nap alatt csodát tett, nagyon szépen elmúlt neki és csak pár forintos gyógyszertári lötyi volt. Egy gáz volt vele, hogy piros, de nagyon.... úgy nézett ki vele a törpém mint egy kis pulykakakas a piros nyakával.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom a hintőport és ha nem használ,beszélek a doktornőnkkel.
2009. máj. 13. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!