Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bephanten krémet hova kenhetem?

A bephanten krémet hova kenhetem?

Figyelt kérdés
Mik azok a testrészek ahova lehet kenni?4hónapos fiamnak sudocremet használok a popsijára,de mostanában vettem észre pelusozáskor,hogy a combtövénél és a kukijánál,zacsijánál,ahol ez a kettő összeér,nagyon piros,mintha ki lenne dörzsölődve, mintha a pelenka kidörzsölte volna.Ott is bekenhetem bephantennel?Fenekét is lehet ezzel?És milyen gyakran?Még a zacsija alatt is piros szokott lenni néha,ott is belehet?Még a nyakát szoktam,mert sokszor kipirosodik neki,bepálik,aztán ha szebb,utána hintőporozom neki.A hajlatokban is lehet ezzel kenni?Pl hónalj,térdhajlat...stb?
2010. nov. 15. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:

szia. persze, bekenheted bárhol. Nem lesz baja, igazából a bepanten egy hámosító kenőcs, így szinte mindenre jó. Ha a kislányomnak kipirosdik a nunija, én egyből ezzel kenem, pedig sima gyógyszertári krémet használok popsikrémként.

Sudocremet én nem szeretem :-)

2010. nov. 15. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Kisfiúknál a húgycsőnyílás kivételével bárhova, kislányoknál a punci oldalára, tehát nagyajkakra és a szeméremdombra, popsira. Lényeg, hogy a hüvelybe ne kerüljön.
2010. nov. 15. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én még az arcát is azzal kenem,ha sétálni megyünk,mert megvédi a hidegtől,széltől!egy kozmetikus anyuka
2010. nov. 15. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. nov. 15. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!