Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a neogranormon nem segít a...

Ha a neogranormon nem segít a Bephanten fog?

Figyelt kérdés
Eddig neogranormont és sudokrémet használtam babám popsiára,viszont tegnap nagyon sokat kakilt és piros lett és ezek nem akarják elmulasztani.Szerintetk vegyek bephantent vagy ezek is segítenek idővel.(pelenkát nem váltottunk)
2011. júl. 4. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a sudokrémet használjuk. Amikor fogzás miatt csupa piros lett a popója, nem próbálgattam újat, hanem vettem gyógyszertári popsikenőcsöt. Nakünk nagyon bevált!!
2011. júl. 4. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a bóraxos popsikenőcs vált be, az mindent meggyógyít, a mai napig használjuk (7 éves a legkisebb gyerek) :-)

Vény nélkül is vehetsz, de a gyerekorvos is felírja.

2011. júl. 4. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak Bepanthent használok,nekem az segített,mert kisfiam popsija csecsenő kora óta pirosodásra hajlamos.Most 4 és fél hónapos
2011. júl. 4. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
A gyógyszertári boraxos popsikenőcsöt használom 6 hós kisfiamnak a mindennapokban, de ha kipirosodik a bőre én is Sudocremet vagy Bepanthent teszek rá. Azonban ezek nem segítettek akkor, amikor a paradicsomot kóstoltattam Vele, nem múlt el a bőrpirosság, akármelyikkel kentem. Ekkor próbáltam ki nála a Johnson&Johnson-tól a Soothing Naturals pelenkakiütés elleni védőkrémet, és az múlasztotta el, még a babacsomagban volt egy ilyen minta. Azóta vettem normál kiszerelésben is, és ha kell, azt is használom.
2011. júl. 4. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Bephanten vált be. Nálunk a kórházba is adják, ha hasmenéses fertőzéssel van ott valaki, és már sebesre pirosodott a bőre. Sajnos mi is voltunk, és egy nap alatt eltűnt a pirosság.
2011. júl. 4. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy folyamatosan erős hámosítót használsz, így hozzá van szokva a bőre (ami egyébként később gondokhoz is vezethet).

boraxos krém jó ötlet, abban gombaölő van de sima canestent is kenhetsz rá.

a hámosítókkal meg állj le, írass fel a dokitokkal gyógyszertári popsikrémet, azt használd, neogranormont és sudot meg akkor ha gond van!

2011. júl. 4. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval teljesen egyet értek. A Neogranormon is és a Sudo is erős hámosító. Hozzá van szokva a bőre. Így nem valószínű hogy a Bephanten segíteni fog. Most legjobb amit tehetsz a sima gyógyszertári popsikenőcs. Egyébként én nappalra mindig gyógyszertárit használok, éjszakára pedig Sudot de csak nagyon vékonyan. Ha valami miatt kipirosodik babám popsija akkor szoktam Neogranormont használni. Egy nap alatt helyre hozza. És a Neogranormont nem ajánlják folyamatosan használni mert hormon tartalmú.
2011. júl. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!