Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én vagyok hülye vagy a védőnő?

Én vagyok hülye vagy a védőnő?

Figyelt kérdés
2 hetes a kisfiam,gyönyörűen süt a nap,3 fok van.Itt volt ma védőnő és mondtam neki,hogy kiviszem vagy 10 percre a teraszra...majdnem elájult,hogy még nem szabad???De miért nem?
2011. nov. 29. 11:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
:DD
2011. nov. 29. 11:49
 22/35 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as. Senki sem mondta azt, hogy hülye, aki nem viszi ki a gyerekét.

1.Mindenki leírta, hogy Ő hogyan szokta.

2. Többen megállapítottuk, hogy a védőnő szava nem szentírás. Főleg, hogy nem is egyforma a véleményük ebben a kérdésben sem, ahogy sok másban is eltérően nyilatkoznak még egymástól is.

2011. nov. 29. 12:06
 23/35 A kérdező kommentje:
Bükkmogyorósdon lakunk:)Igen hegyek közt!!!Nagyon szép ,tiszta idő van.Ráadásul nem is bent a faluban(ahol egyébként is csak pár ház van),hanem 1 kilóméterre tőle.Beszéltem az orvosunkkal telefonon,azt mondta,hogy ilyen csodaszép időben vétek lenne nem kivinni 10 perce a teraszra.
2011. nov. 29. 12:06
 24/35 anonim ***** válasza:
Nekem két gyerköcöm is novemberi,mindkettőt kivittem már 1 hetes kórától kezdve mert pl el kellett kisérni a tesót oviba,iskolába és nem volt segitségem senki.Nem lett semmi bajuk de ha tehettem volna biztos nem vittem volna ki őket fagyba,hóba mindennap reggel korán és délben is olyan sok időre,mert egy oda-vissza út kb 1 óra volt,de pár perc szerintem sem árthat nekik.
2011. nov. 29. 12:08
 25/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!És kérlek benneteket ne vitatkozzatok,ez csak egy egyszerű kérdés volt!Mindenki véleményére ,tapasztalataira kíváncsi vagyok,mert ahogy írta az egyik válaszoló tényleg van még mit tanulnom,mert kezdő anyuka vagyok,segítség nélkül.
2011. nov. 29. 12:08
 26/35 anonim ***** válasza:
91%
És még valami: lehet, hogy én vagyok a rekord, de mi már 3 naposan kinn voltunk. Ugyanis muszáj volt. Nem egészen 2 naposan hazajöttünk a kórházból, és másnap már mennem kellett a többi gyerekkel, mert apa csak a következő héttől tudott 1 hetet itthon maradni. És azt merem állítani, hogy a tüdőgyuszi nem ilyesmitől lesz. Inkább attól, ha a kimelegedett gyereket viszed ki, vagy túlzottan beöltözteted, beizzad, benn meg nincs elég meleg, amikor levetkőzteted.
2011. nov. 29. 12:09
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Vittem mindkét téli gyerekemet már 1 hetesen. Az elsőnél még volt idő szoktatásra, de a második már jött velünk mindenhova szoktatás nélkül. Mit csináltam volna a 22 hós tesójával?? És ki hozta volna fel a kaját, ha nem megyünk le?? Nulla segítséggel aztán nem igazán lehet bezárkózni hetekre, csak azért, mert tél van.

Menjetek csak nyugodtan sétálni, a gyerekednek nem lesz semmi baja.

Ja igen, a másodiknál engem is csesztetett a védőnő, hogy miért viszem ki. De mikor visszakérdeztem, hogy akkor volna-e szíves sétálni vinni a nagyobbat helyettem, egyből elhallgatott.

2011. nov. 29. 12:48
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Minket 10 naposan ki'zavart' levegőzni. Mint sok mindenben, ebben is a fokozatosság a lényeg.
2011. nov. 29. 13:02
 29/35 anonim ***** válasza:
Nálunk kötelező volt felmenni a védőnőhöz 2 hetesen súlyt mérni!És senkit nem érdekelt,hogy milyen idő van és az elmenést hogy oldod meg!
2011. nov. 29. 13:30
 30/35 anonim ***** válasza:
Kivitted végül a babádat levegőzni?Kíváncsi vagyok nagyon melyik vélemény kerekedett felül? :)
2011. nov. 29. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!