Én vagyok hülye vagy a védőnő?
3 fokban nem vinném ki, tök mindegy mennyire süt a nap.
Nyáron az egy-két hetes babával sétáltam már órákat, de télen két hetest nem vinnék ki.
Tegnap, mikor volt vagy 20 fok, akkor ki lehetett volna vinni, egy kicsit, de 3 fok nem túl sok.
Ja és egyébként hol van az a friss téli levegő?
A hegyekben?
Városban, falun biztos nincs. Hiszen városban az autók, falun a tüzelők nyomatják a káros anyagokat ezerrel a levegőbe.
Ja persze olyan helyen, ahol mindenki gázzal fűt és nem járnak kocsik, el tudom képzelni a friss téli levegőt.
Még a szellőztetést is érdemes megfontolni.
Jó, akkor az összes védőnő hülye, és ne hallgassatok rájuk!
Vidd ki az újszülöttet, biztos stramp kisgyerek lesz belőle. Ha meg nem éli túl, kap egy tüdőgyuszit, akkor meg nem életrevaló..
(ez a többiek véleménye, legalábbis ez jön le...szóval ne engem pontozz le)
Szumma: én nem vinném ki. Nem ér annyit 5 perc séta, hogy megfázzon, és egy hétig éjszakázz vele, mert nem kap az orrán levegőt, vagy kórházba kerüljön.
Legyen döntetlen.
Hülye, aki kiviszi a gyerekét-azok szerint akik nem tennék. És te is a védőnő szerint, nyilván.
És hülye, aki nem viszi ki-azok szerint akik kivinnék. Mint a védőnő te szerinted.
Csupa hülyéből áll az ország. Mondjuk ezt mutatja az összes valóságshow is.
És van erre egy jó mondás is:
Együnk sz@rt, több millió légy nem tévedhet.
(Úgyhogy azok is tévedhetnek nagyot, még ha többségben vannak is, akik 4 naposan 0-3 fokban sétáltatták a gyereküket. És lehet igaza a védőnőnek, még ha egyedül is van a véleményével.) Meg persze fordítva is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!