Milupa Milumil 1 Optima tápszert ad más is 4 hó előtt?
Figyelt kérdés
A dokink nem akararja felírni, csak a HA-s, mert hogy a 4 hónaposnál fiatalabbaknak az kell (nem allergiás senki), én ennek ellenére adtam neki, nem lett semmi baja, sőt ez az egy amitől tud kakilni, nem fáj a hasa, ízlik neki stb. De a doki hallani sem akar róla. De vajon miért? Mindenáron Beba ha-t akar írni, nem érti hogy nem jó a gyereknek. Pénzt kaphat utána? Ezt 50%-ban támogatja a tb,azt csak 25-ben...sokkal olcsóbb is, most mit csináljak? Ártok neki ha mégis a simát adom?2011. nov. 28. 18:29
1/3 anonim válasza:
Sokszor olvasom én is, hogy mindenki HA-s tápszert ad, de nálunk pl. a doki eleve simát írt fel a lányomnak mikor 2 hónapos volt!
S mikor rákérdeztem, akkor sem erőlétette a HA-s tápszert, és még a védőnő sem.
2/3 anonim válasza:
Mi ezt a milumil-t használjuk szinte első perctől, nagyon meg vagyok elégedve, szereti a lányom, aki most 3,5 hós. Nálunk sem allergiás senki, nem erőltettem a HA-t. Persze, a Beba sokkal drágább, egyértelmű, hogy az akarja felírni. Szerintem add nyugodtan a milupát.
3/3 anonim válasza:
Mi Milupa Milumil HA1-es tápszert adunk neki, 1.én lesz 4hós és 2hós kora óta azt eszi (mást nem is próbáltunk). Mivel erős baba, neki a sima tápszer gyenge lenne, nagyon fehér a bőre (így könnyen allergizálhat) és én régen asztmás voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!