1 hete nem volt széklete anyatejes babámnak. Ez normális?
Az én babám 6 hónapos koráig csak anyatejes volt, előfordult, hogy majd két hétig nem volt széklete.Átlagba 4 hónapon keresztül 10 naponta volt tele a pelus, de emellett babám teljesen kiegyensúlyozott volt, nem fájt a hasa, nem volt nyűgös,és mellette durrogtatott.Orvosnál voltunk, ő is a glicerines kúpot ajánlotta,de nálunk is inkább engem zavart a ritka széklet, mint a babámat.A hőmérő és a kamilla nekünk sem jött be.Mivel nem tápszeres a babád, szerintem nincs vele gond.
8 hónapos baba anyukája
Nálunk volt ilyen, szintén csak anyatejes baba, olyan 2-3 hónaposan. Elvittem orvoshoz,, probiotikumot írt föl, amit nem adtam neki, miútán egy másik orvossal is konzultáltam, illetve glicerin kúpot javasolt. A kúpot megvettem, de mielőtt használtuk volna, már volt is széklete. Én úgy tudom, hogy anyatejes babáknál ez elő szokott fordulni, nem feltétlen jelent gondot. Ha a babád vidám, nem fáj a pocija, nem puffadt, olyan a viselkedése, mint máskor, akkor nem feltétlen van baj.
És egy tippet adok még neked, egyél reggelire műzlit joghurttal, illetve a nap folyamán jó sok szoptatós teát igyál, nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!