Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos kortól adhatok e...

2 hónapos kortól adhatok e gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is várjál még vele. Több hónapig csak vizet kapott a baba, fokozatosan kell felkészíteni a gyomrát a különböző ételekre.

Minden jót kívánok!

2009. máj. 13. 00:37
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudja megemészteni! Én fél éves koráig még vizet sem adtam neki! Cici, cici, cici.

Persze nem most lesz baja, ha túl korán adsz neki ilyeneket. Most "csak" tönkreteszi a kis bélflóráját, felnőttként meg nem tudja majd miért van ennyi emésztési problémája.

Igen, anyáink is adtak! Meg is lett az eredménye! Rengeteg embernek vannak emésztési és bélrendszeri problémái. Nekem is. Ezért én nem kockáztattam.

2009. máj. 13. 00:48
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
ha tápszeres a baba, akkor max gyümilevet kóstolgassatok, de azt se túl sokat. azért én a 3 hónapot kivárnám vele. egyébként 2 hósan szerintem annyira kicsi, hogy nem fogja a kanalat elfogadni. legalábbis én ahogy visszagondolok, az én fiam olyan kis esetlen volt még, hogy el sem tudom képzelni, hogy közreműködött volna egy kanalas evésnél:-)
2009. máj. 13. 07:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok tápszeres a babám és 2 és fél hónapos. Almalevet meg őszilevet kapott, tetszett neki evett belőle. Hasa nem fájt tőle, a széklete lett egy kicsit feketébb meg sűrűbb. Párom szerint egészségesebb ha kap egy kicsit a tápszer mellett ami elég mű. Elég változóak a vélemények, azthiszem inkább gyümilevet adok neki mint pépet egyenlőre. Amúgy édeskömény teát ivott a vizet nem szereti.
2009. máj. 13. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
De talán a pocakodban vizet ivott, és nem teát... :(
2009. szept. 28. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!