Megkezdtem a hozzátáplálást, az elején / kb.1hete / eszegetett, de most öklendezik. Mi lehet a baj?
mivel próbáltad és mennyi idős a babád?
Mi is amikor elkezdtük előszőr nagyon fintorgott az almára, öklendezett, aztán próbáltam kis sárgarépát, az tetszett neki, másnap meg nem tetszett neki:( ez ment pár napig felváltva, hol tetszett hol nem, aztán már eljutottunk odáig h az almát megette, de csak azt ami levesebb volt. De egyébként tanácsolják is h inkább frissen facsart levekkel kezdjék. Én is azt hittem h még nem érett meg rá. Aztán most vettem neki őszibarackos bébiételt bár nem vagyok bébiételpárti mert mindent magam szeretek csinálni, de őszibarack még nem terem. És azt úgy ette h cuppogott a kanál a szájában. Második alkalommal majdnem megevett fél üveggel.
Szóval szerintem ha öklendezik, vagy nem elég pépes vagy nem izlik neki. Próbálkozz mással akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!