Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5HETES A KISLÁNYOM TÁPSZEREZIK...

Turner Szilvia kérdése:

5HETES A KISLÁNYOM TÁPSZEREZIK AZ ELEJÉN EVETT 100-120AT A HÉT ELEJE OTÁ NAGYON NEHEZEN ESZIK 40-50EKET JO AZ HA ORÁNKÉNT ETTEM VAGY PROBÁLJAM MEG MEGETTENI VELE A LEGALÁBB 100AT? KÖSZÖNÖM ELÖRE IS A VÁLASZOKAT

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 09:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hát egy ismerösömmondta hogy 2 és fél hónapos a babája és megeszi a 160-180at.és hogy az enyémnek nagyon kevés a 60-80.meg az orvos is mondta hogy kevés.meg egy hetesen kell enni neki ilyen 60at nem másfél hónaposan.
2011. nov. 27. 10:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Erre nem tudok mit mondani.

Nyilván ha nem eszik csak 50 grammot akkor annyit kér. HACSAK nem kezd el fogyni, illetve ha nem hízik akkor probléma van. De én nem akarok itt okoskodni, sem az orvos szavát kétségbe vonni. Talán annyit tudok tanácsolni, (ha már mindenáron bele akarod diktálni a 120 grammot)hogy ne etesd óránként, és kérdezd meg az orvost, hogy akkor ha most 120 grammot kell ennie, akkor 6 hónaposan mennyit kellessz?

2011. nov. 27. 10:35
 13/20 A kérdező kommentje:
én nemis azt mondtam h azt várom h 120akat egyen de ne is 50et mert ha annyit eszik akkor félóra v 1 óra múlva megint kérne!és nem bírna elnyugodni ha nem kapna.ha meg adnék neki akkor nagyon fájna a hasa meg nem tudná megemészteni....nekem az bőven jó ha ha három óránként megeszi a 80-100at!csak azt írtam h egy hete megette a 100-120at akkor most mért nem akar még sokszor 40-50et se.
2011. nov. 27. 10:56
 14/20 A kérdező kommentje:
de most például renedesen eszik mert mostmegeszi a 80at de van h rájön másnap h nem akar enni.és egész nap ezt csinálja.neki meg szüksége van a táplálékra.akkor most ilyenkor mit csináljon az ember?de a súlya meg ideális,mert azért gyarapszik.
2011. nov. 27. 11:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. Elmesélem neked a tegnapi és mai napunkat. Tegnap kizárólag 180-at vagy attól többet evett, úgy, hogy a 3 órát alig alig, vagy egyáltalán nem bírta kivárni. Ordítva kérte a kaját.

Ellenben ma: 180-at evett reggel 5:30-kor, a köevtjező kaja ugye 8:30 lett volna, de akkor nem evett csak 80 gr bébikaját, tököset. Aztán 11:30 lett volna a következő kaja, de ő már 11-kor éhes lett természetesen, ekkor benyomott megint 180gramm kajcsit. Szóval tegnap olyan ma ilyen. Tegnap zabagép volt, ma meg a normál alatt eszik. Nem kell aggódnod:-)

2011. nov. 27. 12:31
 16/20 A kérdező kommentje:
az nem is baj ha nem eszik annyit vagy előfordul h kevesebbet!de amikor egész nap nem akar enni semmit és csak sír!és nem tudom h mit csnáljak!többen is adtak tanácsot de mindenki mást mond!akkor most döntsem el h mit csináljak!van aki azt mondja h hagyjam egyen amennyit akar,de valaki meg azt mondja h ne!mert kevés neki!ha csak 40-50et eszik vagy még annyit se akar!de van amikor meg 100at megeszik!meg valaki tud nekem teát ajánlani?
2011. nov. 28. 12:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Én mindig annyi tápszert adtam,ami a dobozon lévő táblázatban ajánlottak,ott rajta van,hogy milyen korú babának mennyit kell ennie és hányszor egy nap.És igen egy 5hetesnek,aki csak tápszeres 120ml van ráírva a dobozra (Beba HA Start)6xkellene ennie egy nap.Ilyen idősen a lányom ezt a mennyiséget kapta és 4óránként evett.Most lesz 4hónapos,jelenleg 150-180ml között kap napi 5x,3és fél óránként.
2011. nov. 28. 16:22
 18/20 A kérdező kommentje:
szia!köszi a választ!pár napja 70-80akat eszik!többet nem!3-4 óránként!az elég neki v kevés?
2011. nov. 29. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:

16:22-es vagyok:

Kevésnek tűnhet,de ha ettől a mennyiségtől is gyarapszik a súlya akkor nincs gond,vannak kis étkű babák,az én lányom nem ilyen.Ő havonta 1kg-ot hízik.Baj csak akkor van ,ha a súlya stagnál,vagy fogyni kezd,akkor mindenképp vidd el orvoshoz,de az is lehet,hogy nem ízlik neki ez a fajta tápszer és azért eszik kevesebbet.

2011. nov. 29. 14:24
 20/20 A kérdező kommentje:
szia!probáltunk másik tápszert azt is az orvos irta fel,de azt abszolut nem ette!és vissza tértünk az elözőhöz!a kezdetektől azt eszi!
2011. nov. 30. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!