Mi a különbség a Rectodelt kúp és a hörgtágító kúp között?
ha van tapasztalt anyuka köztetek akkor segítsen nekem.
a fiam kruppos, már megint gyanúsan köhög. Félek, hogy megint befullad éjjel. A Rectodelt kúp az egy nagyágyú azt nem szeretném neki éjjelre beadni megelőzés képpen.
A hörgtágító kúp az esetleg megelőzné a befulladást?
most a fülére kapott cataflam cseppet, az ugyebár gyulladáscsökkentő. HA este azt kap az esetleg?
Én csak a Rectodeltről hallottam, a másik az milyen kúp? nekünk még Spiropent szirupot írtak fel hörgőtágításra. Én ha már gyanúsan "ugatott" a fiam, főleg este, bizony beadtam a Rectodeltet, mert borzasztóan féltem, h befullad.
De talán más tud tanácsot adni neked. Jobbulást, remélem, kinövi a fiad a kruppot.
hát pontosan nem tom mi a neve, mert a gyógyszertában csinálták.
a baj az, hogy amikor befulladt éjjel előtte való nap köhögött, de nem ugatósan,sőt hurutosan köhögött, és éjjel mégis befulladt. Pedig a kórházban azt mondták hogy ha már hurutosan köhög akkor már nem fog befulladni
hát az én fiam képes rá.
a másik hogy múltkor is amikor kköhögött már egész nap éjjelre beadtam neki a Rectodeltet, a dokinő meg jól lecseszett, hogy azt nem szabad szíre-szóra beadni.
hát most akkor nem tom:(
Szia,
első vagyok.
Hát nekem meg azt mondták, hogy ha hallom azt a tipikus ugatós köhögést, tudod, akkor adjak Rectodelt-et.
Ha várnál vele, akkor vidd valami hideg párás helyre: öltöztesd fel és állj vele a nyitott hűtő elé, vagy engedd meg a hideg vizes csapot teljesen és tedd hozzá közel. Erre javulni szokott.
De nem akarok rossz tanácsokat adni, mi így csináltuk. Szerencsére kinőtte a fiam, most lesz 4 éves és utoljára kb 2 évesen kapott kúpot.
Szia!
Mi is kinőttük, de 3x is voltunk kórházban.
Ott mindig úgy engedtek haza minket, hogy még 4 napig Rectodelt kúpot használtunk. Nekünk azt mondták, hogy legyen otthon mindig és ha ugatósan köhög, nehezen kezdi venni a levegőt, akkor nyugodtan adjam be. Illetve ahogy az előző válaszoló írta, hideg levegő. Én is mindig kivittem a teraszra még éjjel is.
köszi csajok!
eltelt az éjszaka, köhögött, de hála égnek nem úgy, hanem hurutosan. NEm adtam neki kúpot, hanem cataflam cseppet, mert azt úgyis kell a füle végett, gondoltam hátha elég, mivel gyulladás csökkentő.
azért látom van egy pár sorstársam:(
a nagyobbik fiam aki már hat éves, ő is kruppos, de úgy néz ki, hogy már kinövi, mert már nem fulladt be tavaly óta.
hát addig még van pár éve a picúrnak:(
köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!