Tudom, unalmas már az ilyen kérdés, de mégis: szerintetek 9 hónapos ellenne már ezzel?
A lányom 8 hónapos lehetett amikor ilyet vettünk neki, rózsaszínt tesz-en újonnan, mert a brendonban a legdrágább:):)
Nagyon nagyon tetszett neki,mi ezzel jártunk boltba, piacra stb. Most fogjuk szétszerelni, egy éves,és már próbálkozik hogy ő akarja lökni magát. Elég húzós volt az ára így is a többi babytaxihoz kéepst(17e), de nagyon nagyon örülök,hogy megvettük.
nem tudom, szerintem ez nem az a lekötős játék. nem is játék.
ez tök jó ha mentek valahova, pl. játszótérre és babakocsi helyett ebbe ülteted, az buli, de hogy otthon odaadd neki, hogy "játszógyá fiam" arra nem ez a legmegfelelőbb :)
valami zenélő, villogó kütyüt nézzél arra, ezt meg vedd meg ha ráérsz tologatni :)
Szóval nagyon babafüggő, úgy látom.
Most a karikákat felrakni a "rúdra", nem tudom, mi a neve, azzal játszott egy hétig, de már csak rárak egyet gyorsan, olyan kb. "nesze, ha annyira akarod, hogy játszam vele" stílusban. :)
Labdázni szeretne, próbálja eldobni, de nem engedi el.
A többi olyan, amit szeret, amit csak felügyelettel játszhat, papírzsepi tépkedés, zörgő cukorkák, ilyesmi.
Köszönöm azt a játék ötletet, tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!