Tegnap sokat edzettem lábra. Ma meg arra keltem hogy iszonyatossan fáj a lábam, amig tudok legugolni. Miért van ez? Mit lehet tenni ellenne? Még 1 kérdés lent.
fogyókura közben lehet puffasztott rízs szeletet enni??
1 szelet: 145kJ ( 34kcal)
beltartalmi érték:100g termékben
energia: 1455,0kJ
fehérje: 8,0 g
szén hidrát: 75,0 g
(ebből cukor): 0,3g
zsír: 1,2 g
(ebből telitett): 0,3g
zsírsav: -
élelmi rost: 4,3g
nátrium: 0,45
bocsi a sok írásért!!
mennyit ehetek belölle?
A lábfájás nyilván izomláz miatt van, ami egy idő után magától elmúlik, de persze a gyógyszergyárak arzenálját is rákenheted, ha van fölösleges pár tízezer forintod. :D
A pufis dolgot nemtudom, sry. :(
Simán ehetsz puffasztott rizset, az megpuffad a gyomrodban és ezáltal telít!
Edzés végén az emberek többsége még ráextrázik, begyorsít, hogy még többet csináljon, pedig pont a végén pihizni kellene kicsit, pl. ha futottál akkor kell sétálni is, h lelazuljon az izom. A nyújtás is fontos!
Egy egyszerű sportkrém, vagy egy gyulladáscsökkentő Voltaren vagy Diclac nem kerül 10000-be, és nem árt, ha van otthon. Bármelyik megfelel. + Mellé egy fájdalomcsillapító, ami épp van otthon, ha nagyon nem bírod elviselni, nekem volt olyan, hogy túrázás után elmentem masszázsra, és másnap szó szerint nem tudtam ráállni a lábamra. Egy Cataflam és némi krém 1-2 órán belül megoldotta a problémát.
Lehet enni puffasztott rizst, de nem napi egy csomaggal, hanem normálisan, pl. kenyér helyett. De nagyon sokat igyál rá (fél l víz), mert a rostok beszívják a nedvességet a gyomorban és a belekben, attól dagadnak meg, és egyrészt fájni fog a hasad, másrészt egészségtelen.
Lóf@szt, nem kell kenni. Az izomláz elmúlik. Ha kenném, akkor simán elkennék egy hét alatt egy tubust. Tegnap volt nekem is lábedzésem, és nem hogy leguggolni de még ülni is alig tudok...
Pufirizst ehetsz, gyors szénhidrát. Figyelj a fehérjére is, egyél sokat.
szerintem sem kell kenni. majd elmúlik. én voltam úgy hogy hosszabb kihagyás után nekiálltam és 4 órát edzettem. utána 2 napig rendesen menni sem tudtam :D
puffasztott rizst ehetsz ha belefér a napi kalóriaszükségletedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!