Meddig fog ez még tartani?
Figyelt kérdés
Vasárnap óta taknyos a kisfiam, 5,5 hónapos. Fehéres, vizes váladék. Naponta 3x cseppentek nasivinnal, előtte, utána kiszívom, de reggel meg este még mindig nagyon sok van benne. Meddig tarthat még? A nasivint sem lehet olyan sokáig használni, max 7 nap, de akkor mit csináljak, hogy javuljon?2011. nov. 25. 11:22
1/6 anonim válasza:
Orvos látta már a babát?Ha nem,mindenképp el kellene vinni!
2/6 A kérdező kommentje:
Látta, hétfőn voltunk, de azt mondta, hogy az orrfolyáson kívül semmi baja. Nem lehet, hogy a foga?
2011. nov. 25. 11:43
3/6 anonim válasza:
szerintem vidd vissza, nézze meg újra. lehet fogzástól is, de szerintem jobb, ha látja az orvos. másik orrcseppet kipróbálhattok, nekünk azt mondta a doki, hogy váltogassuk 1-2 hetente, úgy lehet használni tovább is. de nyugodtan kérdezz rá az orvosodnál.
sajnos, ha fogzástól van, akkor sokáig eltarthat. homeós golyókkal nem akarsz próbálkozni?
4/6 Alinaaa válasza:
Nekem az 5 hónaposom náthás. Bátyustól kapta el. Nekem tengervizet ajánlott a dokinéni, de a nasivin szerintem jobban használ. Úgyhogy felváltva használom.
A szívatás hogy megy? Nálunk egy rémálom, mire beletalálok az orrába már vörös a nyerítéstől.
Nálatok mi a bevált módszer, ha megkérdezhetem?Köszi
5/6 anonim válasza:
Nekem az orrszívásra az orrszívó porszívó nem vált be, mert annyira sír a lányom, hogy a végén már szinte levegőt sem kap. :-( Így kerestem egy másik módszert, és arra jutottam, hogy úgy csinálom, ahogy magamnak is. Én reggelente jó meleg, majdnem forró vízzel mosom meg az orrom, és úgy fújom ki. A lányom 15 hónapos, már tudja utánozni a fújtatást az orrával, de ha nem csinálja, akkor is nagyon jól kijön az orrából a takony. Ha kicsit szárazabb már, akkor is jó, mert a melegvizes ujjammal masszírozom az orrát, felmelegszik kívülről az orrocskája és feloldódik minden, szépen kitisztul az orra. Más eddig nálunk nem vált be, sajnos a tengervizes befújást sem tudtam eddig nála normálisan kivitelezni. Amíg kisebb volt, addig még működött, de ahogy nő, úgy fél és tiltakozik egyre jobban. :-( Mindegy, ez a módszer most jó, és az a lényeg, hogy tiszta legyen az orra.
6/6 A kérdező kommentje:
Nálunk már születésétől kezdve hagyja magát, igaziból nincs bevált mód. Odateszem az orrához, és szívom is. Van amikor még nevet is. :)
2011. nov. 25. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!