Kiporszivózzam az órát vagy ne?
Lehet annyira hátul van a váladék, hogy nem jön ki semmi az orrszívóval. Ha nem jön semmi szerintem nem kell szívni, pár nap alatt rendbe jön. (bár én nem vagyok orrszívó-porszívó párti, eddig csak akkor használtam, ha nagyon betaknyosodott, akkor is nagyon ritkán, a 2 év alatt kb. 5-ször)
És bocsi, de órát??????????????? :) És nem tik-takkol a szívás közben?
Te nem elírtad, hanem nem tudsz helyesen írni. Más szavakat, mondatokat se. Bocsi, nem ez a válasz a kérdésedre, csak zavaró ennyi hiba egy ilyen rövid szövegben.
Ha már nem jön semmi az ORRszívóval, akkor nem érdemes kínozni vele. Elalvás előtt azért szerintem nem árt, de akkor is az a jobb, ha előbb kap egy kis spray-t (nálunk a Sterimar volt erre a legjobb), majd pár perc múlva a porszívó ki tudja szedni a cuccot, ami esetleg még ott van.
Jobbulást a babádnak, és ne haragudj, hogy kijavítottalak!
van icipici babáknak valló orrspray vegyél olyat és az majd feloldja a váladékot
viszont többször ugyan azt a szót nem szoktuk elírni
szóval ezzel ne akarj mentegetőzni, nem tudtad és kész
nem kell neki esni annak aki jelezte, hogy nem úgy kell írni
Ha úgy gondolod, hogy lehet valami a nóziban, akkor Sterimar orrspray, majd vársz pár percet és akkor szivatod ki.A spray fellazítja, és könnyebben kijön.
Kamillát is párologtathatsz.Amúgy én ki szoktam vinni lányomat a friss levegőre.Pár perc múlva már jön is a nóziban, ha van benne valami.
Nem nóziban, hanem nóziból.Bocsi!
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!