Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiporszivózzam az órát vagy ne?

Bogyo110 kérdése:

Kiporszivózzam az órát vagy ne?

Figyelt kérdés
Hétfő óta náthás a kislányom 9.5 hós napjába töbször szivtam neki, sterimar, nasivin ,luf balzsam!De tegnap óta csak ritkán halolom hogy tortyogott az óra ezért egyszer szivtam le reggel szinte semmi nem jött aztán egésznap elvolt éjszaka egyszer sirt fel talán nem kaphatott levegőt majd leszivtam de semmi ,Most is nyugottan alszik de hallom hogy tortyog az órra,De már nem folyik és a porszivóval se jön szinte semmi akkor hagyam vagy azért reggel este porszivózzam az órát?
2011. nov. 25. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet annyira hátul van a váladék, hogy nem jön ki semmi az orrszívóval. Ha nem jön semmi szerintem nem kell szívni, pár nap alatt rendbe jön. (bár én nem vagyok orrszívó-porszívó párti, eddig csak akkor használtam, ha nagyon betaknyosodott, akkor is nagyon ritkán, a 2 év alatt kb. 5-ször)

És bocsi, de órát??????????????? :) És nem tik-takkol a szívás közben?

2011. nov. 25. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
ott a pont :D
2011. nov. 25. 11:10
 3/10 A kérdező kommentje:
nagyon vicces mert biztos ti még nem irtatok el semmit ugye?de azért köszönöm!
2011. nov. 25. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 21 honapos. Ha az orrfolyasa vizes allagu akkor igazan nem tudsz nagyon semmit tenni mert a vizes allagu orrfolyas olyan, hogy az ember leszivja (vagy jon valami vagy semmi) es par masodperc mulva mar szortyog a baba orra. Aztan megint szivas, vagy jon valami vagy semmi es ismet szortyog. Szerintem a tietek ilyen lehet. En ilyenkor nem szoktam semmit tenni csak torlom az orrat ah latom, hogy folyik es kenem neki egy pici kremmel, hogy ne sebesedjen ki a sok torlestol. A porszivos orrszivo akkor hasznos amikor a folyas mar nem vizes hanem atvalt "mas allagura", nyulosabb es nem vizesebb esetleg halvany zoldes, sargas (bocsi nem tudom, hogy irjam szebben, hogy ertheto legyen). Ilyenkor mar szivni kell mert azt jelenti, hogy valahol kezd allni a cucc es veszeljes, hogy lerakodik. A vizes orrfolyast szivhatod egesz nap akkor is szortyogni fog. Ugyhogy szerintem jo ahogy csinalod. Reggel, este esetleg ha ebred le kell szivni neki de mast nagyon nem tehetsz.
2011. nov. 25. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Te nem elírtad, hanem nem tudsz helyesen írni. Más szavakat, mondatokat se. Bocsi, nem ez a válasz a kérdésedre, csak zavaró ennyi hiba egy ilyen rövid szövegben.

Ha már nem jön semmi az ORRszívóval, akkor nem érdemes kínozni vele. Elalvás előtt azért szerintem nem árt, de akkor is az a jobb, ha előbb kap egy kis spray-t (nálunk a Sterimar volt erre a legjobb), majd pár perc múlva a porszívó ki tudja szedni a cuccot, ami esetleg még ott van.

Jobbulást a babádnak, és ne haragudj, hogy kijavítottalak!

2011. nov. 25. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:

van icipici babáknak valló orrspray vegyél olyat és az majd feloldja a váladékot

viszont többször ugyan azt a szót nem szoktuk elírni

szóval ezzel ne akarj mentegetőzni, nem tudtad és kész

nem kell neki esni annak aki jelezte, hogy nem úgy kell írni

2011. nov. 25. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondolod, hogy lehet valami a nóziban, akkor Sterimar orrspray, majd vársz pár percet és akkor szivatod ki.A spray fellazítja, és könnyebben kijön.

Kamillát is párologtathatsz.Amúgy én ki szoktam vinni lányomat a friss levegőre.Pár perc múlva már jön is a nóziban, ha van benne valami.

2011. nov. 25. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem nóziban, hanem nóziból.Bocsi!

7-es voltam.

2011. nov. 25. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
az órát ne porszívózd ki:D bocsi,de nagyon jót nevettem.ez nem elírás anyukám,ez tudatlanság.
2011. nov. 25. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor helyesen: orrát.
2011. nov. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!