Másfél év körüli babákat milyen egyszerű, pár perces rajzfilm tud lekötni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok otthon a rajzfilmekben, eddig abszolút nem nézett tévét, de most, hogy rossz idő van, nem tudunk annyit kimenni egy kicsit engedném neki, de nem tudom mi az ami értelmes, és valamit fel is fog belőle.2011. nov. 25. 10:39
11/13 anonim válasza:
Az én fiam másfél éves lesz egy hét mulva, de semmi tv-t nem néz. Nem azért mert nincs bekapcsolva, mert van egy 3.5éves tesója, aki azért nézi hébe-hóba. De ha megy is a tv, akkor sem köti le, nem figyel rá oda sosem. :) Ez baj lehet? Hallani hallja az biztos, meg látni is, hogy megy- rá, rápillant néha, de nem érdekli. Ha mese megy, azt sem figyeli rajta. Amióta a tesója oviban van, ő is alig nézi, sose kér meg azóta, hogy kapcsoljam be a tv-t. Mig otthon votl velem, minden nap nézett pár rész thomas-t vagy Dórát, vagy valami mesét. Ő kérte. :)
A kicsi meg ezerrel játszik mindennel ami körülötte van.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, meglátjuk még:)!
2011. nov. 25. 13:54
13/13 anonim válasza:
Szia! Nálunk a reklámok jöttek be mind a két gyereknél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!