3 év alatt milyen rajzfilm nézhető?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 22:45
2/12 anonim válasza:
Thomas, a gőzmozdony
Bob, a mester
Chuggington
Fifi virágoskertje
Eperke
A minimaxon vetített mesék többsége. Elég rövidek, nem ragasztja oda a gyereket órákra a tv elé. És meglepően értelmes mesék mennek. Az én kisfiam 2,5 éves, ezeket szereti nézni.
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Sajnos bárányhimlős lett a babám és 10 nap szobafogságra ítélte az orvos.
2011. ápr. 23. 22:52
4/12 anonim válasza:
Első vagyok!
Igen, a minimaxos mesék valók ennyi idős gyereknek, bár az én 14 hónapos lányomat nem igazán köti le szerencsére, nem nézi.
A Cartoon Network-öt nem ajánlom, max. a Tom és Jerry-t, az iskolás gyereknek való!
5/12 anonim válasza:
Hupikék Törpikék?:) Gumimacik?:)
6/12 anonim válasza:
Szerintem a Disney rajzfilmeket is nézhet már.
7/12 anonim válasza:
minimax :) én 16 hósom tátott szájjal nézi őket :)
8/12 anonim válasza:
Jaj, én mind a két gyermekemet a Teletabikkal (Teletubbies) kábítottam el. Nagyon szeretik a picik.
9/12 anonim válasza:
Sziasztok, a fiam 19 hós, immmmáádja a kockásfülű nyuszit, én a mese.tv-ről szoktam neki vacsi közben, után mutatni 3-4-5-6 (:)) részt, nagyon szereti, már ha jön a vacsiidő, kiabálja, hogy "nyeszi, nyeszi". Érdemes megpróbálni.
10/12 anonim válasza:
Kisfiam 22 hónapos.Egyetlen egy mese tudja lekötni, a Kisvakond! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!