Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap volt 10 hónapos a...

Tegnap volt 10 hónapos a kisfiam. Adnátok ötleteket, hogy uzsira és tízóraira miket adhatnék már neki? Eddig gyümölcsvariációkat

Figyelt kérdés
kapott vagy zabpehellyel vagy túróval, de szerintem már mást is ehetne. Mondjuk vajas kenyeret sajttal, nem?
2011. nov. 23. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én lányom is 10 hós.Én mindig is 10 óraira gyümölcsöket adtam és adok, uzsira pedig valami tejterméket.Tejpép, túró, joghurt.Kenyeret is adhatsz, akár sajttal, vagy simán vajasan.Azt is szoktam, de általában ha nagyon éhes akkor uzsi után 1 órával, még fürcsi előtt, hogy este egyen elég tápszert.
2011. nov. 23. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
tejbegríz rizstejből, gyümölcs rizzsel, túró gyümölccsel,
2011. nov. 23. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pl maradni fogok nagyon sokáig a gyümölcsnél tízóraira, mert minden nap kell gyümölcsöt ennie, és ez pont elég köztes étkezésnek. Ha mégsem, lehet dúsítani gabonával, darált keksszel. Vajas kenyér és társai szerintem inkább reggelinek valók, de nekik még ott a tápszer, 1 éves korig az a jó napi indulásnak. Ha nagyon jóllakatod tízóraira, nem fog elég ebédet enni. Én uzsonnára adom a tejpépet, joghurtot, túrót. Ha csak kevés idő van vacsoráig, mert tovább alszik délután esetleg, akkor csakis joghurtot, mert különben nagyon jóllakik és nem eszi meg az esti tápszert. A gyermekorvosunk azon a véleményen van, hogy ebben a korban már a babáknál is megfelel, ha a 3 fő étkezés a bőséges, a tízórai, uzsonna pedig kevesebb. Összességében a megkent kenyerek bőven ráérnek 1 éves kor után is szerintem. Lehet, hogy nincs igazam, de ez is egy variáció, második gyermekemnél is beválni látszik. 10 hónapos
2011. nov. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!