Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák kétévessel?

Anyukák kétévessel?

Figyelt kérdés
Még mindig fáj a vágásom olykor-olykor. Hogy lehet ez? Két éve szültem, természetes úton, nagy vágás, de semmi extra komplikáció. Meggyógyult rendesen. De miért fáj amikor megvan és ha sokat ülök, vagy csak belesajog néha? Mi az oka és másnak is fáj
2011. nov. 23. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 2,5 éve szültem, de igazából nem fáj már. Nem lehet hogy olyan idegeket ért a vágás, hogy rosszul forrt össze? Esetleg orvostól nem akarod megkérdezni? Olyat is hallottam már, hogy frontoktól is érzékeny, de talán az elmúlik idővel.
2011. nov. 23. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem jövő héten lesz két éves :)

De nekem is nagy vágásom lett, nálunk sem volt extra komplikáció, és nekem is fáj sokszor!Én újra babaát várok így nagyon sokszor belehasít....De időváltozásra is, meg sokszor csak úgy...

De a dokim mindig azt mondja jól van odalent minden!

Neked sex közben fáj?Nekem akkor nem!

2011. nov. 23. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 21 hónapja szültem,nekem is olykor fáj.Vagyis a fáj nem olyan jó szó rá, inkább érzékeny vagy nem is tudom.Wc-zéskor gyakran érzem, illetve ha odanyúlok.

Az okát én sem tudom, de így félek most a második szüléstől, ha megint vágnak még jobban fog fájni, vagy mi lesz?Még lassabban gyógyul?:S

2011. nov. 23. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én hüvelyi úton 5 éve szültem, de még a mai napig is, ha front van, vagy mensizem bele-bele tud sajogni. 2 éves császárral szültem, az a hegem csak mensi alatt szokott fájni, fronttól nem.
2011. nov. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!