Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti hol ültök a...

Anyukák, ti hol ültök a kocsiban, ha apa vezet:elől vagy hátul a picivel?

Figyelt kérdés
Igazából már nagyobb babákra gondolok.Kislányom 1 éves, és ő hamar bealszik a kocsiban, ilyenkor mindig vágyok előre a férjem mellé, mert úgy nyugodtabb vagyok ha én is látok jól mindent:)De mindig maradok hátul, és kiváncsi vagyok más egyedül hagyja e a babát a hátsó ülésen?
2011. nov. 22. 18:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
32%
Kisfiam egy éves volt mikor úgy döntöttem,hogy mostmár ülhet egyedül hátul, nem volt gond hamar megszokta.
2011. nov. 22. 18:46
 2/26 anonim ***** válasza:
32%
Nekünk nincs autónk, így általában havonta 1-2 alkalommal utazik autóval a fiam, ha mamával vagy a barátainkkal megyünk valahova, ezért én mindig hátra ültem mellé. Viszont hátul rosszul vagyok, így egyszer előre kellett ülnöm, és rájöttem, hogy a gyerek jobban elvan egyedül hátul, mintha ott ülök mellette.
2011. nov. 22. 18:46
 3/26 anonim ***** válasza:
50%
kezdettől elől. Már 22 hónapos, csak akkor nem szeret egyedül ülni hátul, ha sötét van.
2011. nov. 22. 18:57
 4/26 anonim ***** válasza:
59%
Elől ülök. Nagyon hamar elalszik a kocsiban, ha nem, akkor pedig a játékhídjával játszik. Nem ülök hátra mellé, mert akkor nehezebben alszik el, mert engem figyel.
2011. nov. 22. 19:01
 5/26 anonim ***** válasza:
32%
Csak pár hónapos koráig ültem hátra, azóta elöl ülök. Most másfél éves a kisfiam.
2011. nov. 22. 19:08
 6/26 anonim ***** válasza:
32%

Amikor stabilan ült már és megvettük neki a normál gyerekülést akkor költöztem előre.

Elmagyaráztam neki, hogy a nagylányok már egyedül ülnek hátul. Ezzel szemben bármikor segítek neki, ha kell valami.

Ő megértette. Azt hiszem 2 alkalom volt, mikor hiányzott neki a társaságom, de utána hamar megtalálta az összhangot a tacskó kutyánkkal, aki mellette alszik mindig az ülésen, ha megyünk valahová.

2011. nov. 22. 19:08
 7/26 anonim ***** válasza:
61%

22 hónapos, mindig hátul ülök vele.

Mondjuk ő nem alszik :)

2011. nov. 22. 19:09
 8/26 anonim ***** válasza:
71%

Mondjuk nálunk csak én vezetek, de apa mindig mellettem ül az anyósülésben. Gyerekek hátul (1 és 3 évesek), ez így volt mindig, soha nem ült hátra.

Hazudok, egyszer vidékről jöttünk haza, még csak egy gyerek volt, nagyon ordított, nna akkor hátraült mellé, hogy lássa őt.

2011. nov. 22. 19:15
 9/26 anonim ***** válasza:
59%

szia!

Már a kezdetektől elől ülök! Nekem is van saját autóm, és sokszor csak én megyek vele egyedül! Ilyenkor sincs aki hátul üljön mellett, és szórakoztassa, szóval nem is akartuk, h ehhez hozzászokjon! Jól elvan nincs gond, de ő már kiskorától így szokta meg! Amúgy 1 éves elmúlt!

2011. nov. 22. 19:16
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is van autom, es eleg koran kezdtem a babaval kettesben autozni. Ugyanakkor valamiert, ha apa vezet, akkor hatraulok:) Mostanaban gondoltam ra, hogy elore is ulhetnek, de mostansag nem megyunk messzire, csak Pesten belul uzletekbe, addig meg ugysem alszik, ilyenkor szorakoztatom, csak vidamabb igy neki:)
2011. nov. 22. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!