Anyukák, ti hol ültök a kocsiban, ha apa vezet:elől vagy hátul a picivel?
Amíg hordozóban volt a csemete, addig ő volt elöl, mert így mindketten ráláttunk.Mikor megvettük a gyerekülést hátra került a lányunk, én meg előre ültem.Sosem volt semmi gondja vele, simán tud nézelődni, én meg hátrapillantok sűrűn vagy belenézek a tükörbe és látom.Gyakran kukucsolok neki az anyósülés fejtámlájának a nyílásán keresztül :)
10,5 hós kiscsajom van
Egyetlen egyszer ültem mellé, amikor jöttünk haza a kórházból. Persze aludt végig, szóval nem is kellett volna.
Mivel az esetek nagy részében kettesben megyünk a babámmal vásárolni meg minden felé, így megszokta, hogy nem ül mellette senki. Így akkor sem ülök hátra, ha hármasban megyünk valahová.
Ha hosszú útra megyünk, akkor meg a lábamnál van a játékos szatyor, és ha megunja az egyiket, adom hátra a következőt. :D
9 hónapos kislány anyukája
Elöl ülök. 2 gyerekünk van 2 és 4 évesek elszórakoztatják egymást. Míg kicsik voltak ahogy megmozdult a kocsi már aludtak úgy 1 éves korukig így volt. Ezért nekem nem kellett mellettük üljek.
Amúgy érdekes hogy itt a többség azt írja hogy elöl ül, ahhoz képest én legtöbbször pont azt látom hogy anyuka hátul ül a gyerekkel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!