Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti hol ültök a...

Anyukák, ti hol ültök a kocsiban, ha apa vezet:elől vagy hátul a picivel?

Figyelt kérdés
Igazából már nagyobb babákra gondolok.Kislányom 1 éves, és ő hamar bealszik a kocsiban, ilyenkor mindig vágyok előre a férjem mellé, mert úgy nyugodtabb vagyok ha én is látok jól mindent:)De mindig maradok hátul, és kiváncsi vagyok más egyedül hagyja e a babát a hátsó ülésen?
2011. nov. 22. 18:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%

Amíg hordozóban volt a csemete, addig ő volt elöl, mert így mindketten ráláttunk.Mikor megvettük a gyerekülést hátra került a lányunk, én meg előre ültem.Sosem volt semmi gondja vele, simán tud nézelődni, én meg hátrapillantok sűrűn vagy belenézek a tükörbe és látom.Gyakran kukucsolok neki az anyósülés fejtámlájának a nyílásán keresztül :)

10,5 hós kiscsajom van

2011. nov. 22. 19:37
 12/26 anonim ***** válasza:
50%

Egyetlen egyszer ültem mellé, amikor jöttünk haza a kórházból. Persze aludt végig, szóval nem is kellett volna.

Mivel az esetek nagy részében kettesben megyünk a babámmal vásárolni meg minden felé, így megszokta, hogy nem ül mellette senki. Így akkor sem ülök hátra, ha hármasban megyünk valahová.

Ha hosszú útra megyünk, akkor meg a lábamnál van a játékos szatyor, és ha megunja az egyiket, adom hátra a következőt. :D

9 hónapos kislány anyukája

2011. nov. 22. 20:02
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
22hónapos és általában hátul ülök vele. Míg kicsi volt és háttal volt az ülése, addig mindig mellette ültem.
2011. nov. 22. 20:10
 14/26 anonim ***** válasza:
45%
15 hónapos, én mindig hátul ülök vele, mi így vagyunk nyugodtabbak. Meg jókat szoktunk játszani a lányommal hátul. Egész hátranyomja a fejét a gyerekülésben, majd előrehajol, és azt mondja nekem: "Ke". Nála ez a kukucs. Irtó cuki. :-D
2011. nov. 22. 21:04
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Mindig elöl ülök.
2011. nov. 22. 21:05
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
Elől.
2011. nov. 22. 21:13
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

Elöl ülök. 2 gyerekünk van 2 és 4 évesek elszórakoztatják egymást. Míg kicsik voltak ahogy megmozdult a kocsi már aludtak úgy 1 éves korukig így volt. Ezért nekem nem kellett mellettük üljek.

Amúgy érdekes hogy itt a többség azt írja hogy elöl ül, ahhoz képest én legtöbbször pont azt látom hogy anyuka hátul ül a gyerekkel:)

2011. nov. 23. 08:33
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
2 éves volt a fiam mikor vettünk autót.addig mindig hátul ültem mikor mentünk valakivel vásárolni.mióta megvan a kocsink 1x ültem hátra.
2011. nov. 23. 09:35
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Szinte kezdetektől elől, sokat megyünk kettesben is autóval, így megszokta, hogy egyedül ül hátul. Azért sem szeretek vele hátul ülni, mert amíg kisebb volt, mindig azt szerette volna, hogy kivegyem. Így már megszokta és szépen elvan hátul.
2011. nov. 23. 09:38
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
Mivel csak nekem van jogsim,így én vezetek apa meg hátul ül a picivel,mondjuk a lányunk még csak 4hónapos lesz.
2011. nov. 24. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!