Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti hol ültök a...

Anyukák, ti hol ültök a kocsiban, ha apa vezet:elől vagy hátul a picivel?

Figyelt kérdés
Igazából már nagyobb babákra gondolok.Kislányom 1 éves, és ő hamar bealszik a kocsiban, ilyenkor mindig vágyok előre a férjem mellé, mert úgy nyugodtabb vagyok ha én is látok jól mindent:)De mindig maradok hátul, és kiváncsi vagyok más egyedül hagyja e a babát a hátsó ülésen?
2011. nov. 22. 18:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Valakinek nagyon nem tetszik úgy látom, ha anyuka nem ül hátra. Minden ilyen válaszoló szépen le lett pontozva.
2011. nov. 24. 13:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Köszi,aki lepontozott!Mondjuk,ha csak nekem van jogsim,akkor nem tudom,hogy hol kellene ülnöm a kedves pontozó szerint?!Anyuka vagyok,de a párom ül hátul,vagy ez nem válasz a kérdésre?Vagy üljek hátra,apa meg vezessen jogsi nélkül???Nem tudom miért kell lepontozni csak azért mert valakinek nem tetszik a válasz,ha valaki kérdez akkor az nem azért teszi mert érdekli más véleménye?
2011. nov. 28. 15:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Off:

Az ilyen típusú kérdéseknél a pontozás azt tükrözi, hogy a pontozónak gondja van a szövegértéssel. Ugyanis nem az egyetértést vagy annak hiányát lehet pontozni, hanem azt, hogy hasznosnak ítéled-e a választ. Sose értem, hogy az ilyen típusú kérdéseknél mi nem hasznos abban, ha valaki azonos vagy ellenkező választ ad, hiszen ez egy informatív kérdés. És még általában a kérdezőnek kell védekeznie, hogy nem ő pontozott, holott ez egyértelmű!

Ja, és szombaton is elöl ültem anyósom mellett, helyet kellett cserélnem a férjemmel, aki az anyós ülésen ült, mert hányingerem volt hátul.

2011. nov. 29. 08:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Én mindig hátul ülök, ezt is válaszoltam és az én válaszom se hasznos. :-) Nem kell ezzel foglalkozni, a lényeg, hogy leírtad a véleményed/tapasztalatod. ;-)

Szép napot nektek!

2011. nov. 29. 08:20
 25/26 A kérdező kommentje:
Szeretném jelezni, hogy én minden választ hasznosnak ítélek meg, és semmiképpen sem én pontozgatok le, hiszen én tényleg kiváncsi voltam ki hol ül, és nekem minden válasz hasznos!:)
2011. nov. 29. 08:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Engem is lepontoztak. Én is elöl ülök. De mókás lenne, ha hátra ülnék, mivel csak nekem van jogsim. Oké, hosszú karom van, de azért a hátsó ülésről még én sem érem el a kormányt :D :D
2011. nov. 29. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!