Irnátok nekem játék webáruházakat?
Még egy eszembe jutott: mulungu.hu
Innen babakonyhát rendeltem. Nagyon jó, mert az egész országban csak ők forgalmazzák azt a típust, amit kerestem, ráadásul születésnapi akciójuk keretében több ezer Ft-tal olcsóbban adták. :-) Igényesek és gyorsak, tetszett.
(első voltam)
jateknet.hu 24-én (csak aznap),ingyenes a kiszállítás értékhatártól függetlenül.
heted7jatek.hu itt mindig ingyenes,de kisebb az árukészletük
galaxyjatekaruhaz.hu itt csak 500 ft a házhozszállítás
árukészlet elég nagy,sajnos mostanság csökkent a színvonal,mert rengeteg játékuk nincs készleten
books.hu-n is rengeteg játék van,az árai nagyon jók!Házhozszállítás díja értékarányosan csökken
Én ezekből a boltokból szoktam rendelni,nagy megelégedésünkre,mindenféle szempontból!
heted7jatek-nál azt vettem észre, hogy árban máshol olcsóbban megtalálom a játékot, mintha be lenne építve a házhoz szállítás díja az árakba.
Bookline-on is rendeltem már játékot, tavaly karácsonykor ingyenes házhoz szállításuk volt, illetve bookline ponton ingyenes az átvétel, így vettem náluk múltkor Fisher Price gyűrűpiramist 1.500 Ft-ért (Tesco-ban 1.990-ért láttam ugyanazt).
nem tudja esetleg valaki hol akciós ez a nagy fejlesztő doboz?
nemtudom hol láttam,de jóval olcsóbb volt mint 12500ft,mert mindenhol ennyit látok...lehet valamelyik újságba vagy neten...nemtudjátok hol lehet most akcióban ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!