Hol találok olyan játék babát, aminek nincs haja, és textil a teste, és nem óriás, de nem is nagyon kicsi?
Figyelt kérdés
kezei-lábai műanyag vagy tömény gumi,szóval azok nem textilek-anyagok,csak a teste puha textil.Nem tudtok esetleg ilyet,hol kaphatnék?Ha igen,linkelnétek nekem?Köszönöm!2011. nov. 22. 12:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem ilyet szó szerint mindenhol lehet kapni. tescotól elkezdve az utolsó bababoltig mindenütt.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is sok helyen van ilyen, amúgy épp nemrég nézegettem ezeket a babákat a Tescoban, teli volt velük a polc. Bolt kicsi, közepes, nagy...
4/6 anonim válasza:
Ezerpárszáz forint tesco márkájú. kb 30 cm-es, van rózsaszínben, vajszínűben, és kékben. 1 éves lányom és 3 éves kisfiam is nagyon szereti, mindkettőnek az az alvósa.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor ott fogom megnézni.Árban milyenek kb?Mert most nézegettem a webáruházakba,ott egy ilyet sem találtam,de akkor tescoba megnézem majd,ajándékba lesz.
2011. nov. 22. 12:35
6/6 A kérdező kommentje:
ó köszönöm,akkor megnézem majd.
2011. nov. 22. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!