Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos lányom újra 4...

11 hónapos lányom újra 4 óránként szopizna! Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

kb 2 hete kezdte az "anyás korszakot" elötte már olyan szépen evett és csak 3 ritkán 4 szer szopizott .A szopi mellett eszik szépen már sok mindent amit szabad neki tehát nem gondolom h éhezne.Mit csináljak ne adjak neki szopizni?Valaki volt már hasonló helyzetben?

1 hónap múlva vissza kell mennem dolgozni és nagyon aggódom hogy hogyan fogadja majd ha nélkülem lesz fél napot?!

2009. máj. 11. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy csak megszokásból cicizik?

Próbáld ki hogy vizet adsz neki. Hátha ritkul vagy akár le is szokik róla. Gondlom milyen fáradt vagy :-(

2009. máj. 12. 06:29
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez szepracios szorongas es lehet hogy novekedesi ugrassal tarsul. de otletem nincs a megoldasra
2009. máj. 12. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet. Mi most 17-én leszünk 11 hónaposak. Legalább egy hónapja tart, hogy állandóan a cicizne. Éjszaka kétszer felkel, és ha én veszem fel, akkor nem nyugszik még szopni, nem kap. Ha a férjem veszi fel, akkor nála gond nélkül visszaalszik se, inni se enni nem kér. A férjem is korán megy dolgozni, és ritkán tudja az "éjjeli műszakot" vállalni. Most már oda jutottunk, ha nem lát, akkor is keservesen sír és keres. Nekem ő a második gyerekem és arra emlékszem, hogy az elsőnél is ugyanez volt, csak azt nem tudom már meddig tartott. Nem rontottál el semmit, ez egy természetes folyamat a babáknál. Igazából én ezt a reggeltől estig szopi kérést úgy kezelem, hogy elmegyünk sétálni, és így valamelyest elfeledkezik róla.
2009. máj. 12. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , remélem hamar túl leszünk rajta mivel ma bevásárolni voltunk és ott kérte volna a cicit hát nagyon kellemetlen volt , de 1 órával elötte evett.
2009. máj. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!