Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen játékot/játékos készség...

Milyen játékot/játékos készségfejlesztőt készítettetek már kisbabátoknak saját kezűleg? Kérlek íjátok le a készítés menetét is!

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 22. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak ámulok, hogy milyen kreatívak vagytok! Nagyon jó ötleteket adtatok, én magamtól béna vagyok :)
2011. dec. 29. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nagyoknak jó, de mi ilyeneket csináunk mostanság:

Kinder tojásból hangpárok:kettőbe rizs, kettőbe tészta, kettőbe cukor, bab,gomb,mák stb. Mindegyiknek más hangja van, és ezeket kell összepárosítani a hang alapján.

Memóriát már együtt csináltunk:kartonlapokat kivágtam, és újságból(pl tesco katalógus-2db kell) vágtunk ki termékeket és ráragasztottuk.

2012. okt. 15. 19:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi összegyűjtöttük a tejes dobozos kupakokat, raktunk bele egy papírt, amire rajzoltunk állatokat (kutya, cica, tehén) mindegyikből kettőt, ő meg mindig megkeresi a párját. Imádja. Egy éves. :-)
2012. okt. 16. 13:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Jajj de jó ötletek!! Megjelölöm a kérdést magamnak :)
2012. okt. 23. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én készítettem egy csörgő labdát. A csörgő benne egy gyógyszeres üveg, amibe apró köveket tettem. A labda anyaga különböző anyagokból készült, hogy fejlesszem vele a picuromat. :)

Egy kígyót is varrtam neki, ami tele van gombokkal. Azok mindig is nagyon érdekelték.

2012. nov. 20. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez is dejó ötlet. :)

A varrt kígyót lehet egyszerű hosszú kitömött zoknival is kiváltani és úgy rávarrni a különböző színű és méretű gombokat, nem? :)

2012. nov. 21. 08:55
 17/19 anonim ***** válasza:

én egy játszószőnyeget varrtam neki egy pálmafa a tengerparton a jelenet:a pálmának 4 levele van: 1 üresen felvarrva,2 celofánnal bélelve,ez csörög,3 állateledel boltban potompénzért vásárol csipogó belevarrva,4 levél félig felvarrva,a másikfele takarja a majmot,amit alávarrtam,lelógó kókuszdiók zsinórra kötve:régi m.a.golyók,pici gombokkal megtöltve,anyaggal bevarrva,napocska közepén fényes ezüstfólia,ami csillog.

remélem nagyjából érthető volt :)

2012. dec. 6. 20:56
 18/19 anonim ***** válasza:
egy kup format bevontam zold anyaggal, megy majd ra gomb, filcbol meg allatfigurakat, karacsonyfadiszeket varrok, azokat majd akasztgathatja ra, igy kesz a sajat kis faja, akit maga diszithet fel, jovore meg majd vele keszitjuk a diszeket ra
2012. dec. 7. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves 17-es, nincs a játszőszönyegről fotód?

Nem töltenél fel?

Olyan kíváncsi lennék :)

2012. dec. 7. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!