Hol laktok és ott van játszótér?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvasom,hogy vannak olyan helységek,ahol egyáltalán nincs játszótér.Igaz ez? Én elképzelni sem tudom játszótér nélkül az életünket,felénk 5-6 is van.2009. máj. 11. 20:14
1/13 anonim válasza:
ahol én lakom, itt spec. nincs. iszonyú rossz, tök unalmasak a séták, konkrétan itt semmi nincs, ezért is gyűlölök itt lakni. ja! kiköltöztünk Sk-ba, 1 faluban lakunk.
2/13 anonim válasza:
Budapest, XIII. ker. Vizafogó. Tele van igényes játszótérrel a környék.
3/13 anonim válasza:
vámosszabadi-pont a házunk előtt van egy fa játszótér,igaz nem a legújabb/modernebb-de van,ezenkívül a 2 szomszédos utcában is van.az egyik vadonat új.
4/13 anonim válasza:
Pécs mellett, kicsi falu, két játszótér is van. Az egyik a házunk előtt, tele gyerekkel.
5/13 anonim válasza:
Első válszolónak üzenem, hogy köszi a gyors választ..... A kérdésre válaszolok. Én pécsi vagyok egy kertvárosi panelben punnyadunk, de itt a közelben négy játszó is van, viszont egyikbe sem viszem az egy éves lányomat, mert a homokozók tele vannak csikkel, kutya, macska, madárürülékkel és még ki tudja mivel, a hinta meg retkes, homokos és sorolhatnám. Így hát sétálgatunk, én itthon fogok neki csinálni homokozót az erkélyen. Üdv.
6/13 anonim válasza:
Miskolc-Avas. Vannak játszóterek, elég sok, csak nem mindegyik szalonképes.
7/13 anonim válasza:
Szigetszentmiklós és nincs sehol egy darab játszótér sem:(
Ha játszótérre szeretnénk menni akkor autózni kell legalább 15-20 percet.Így marad a séta.
8/13 anonim válasza:
Én Halásztelken lakom, van egy játszótér tőlünk 5 percre, de azt sajnos összecigicsikkezik a kamaszok esténként. :( Így ha rendes helyre akarunk menni akkor autózunk egy 2-3 percet és átmegyünk a másik játszótérre. Egyébként van 3.
Előttem szólónak: Csodálkozom hogy Szigetszentmiklóson nincs a közeletekben csak 20 percni autózásra. Ettől már Halásztelekre átjönni is közelebb van.
9/13 anonim válasza:
Szia utolsó.Lakihegyen lakom.Letudnád írni kb hol van a játszótér halásztelken?
10/13 anonim válasza:
szigetszentmiklóson kva sok a játszótér már nem azért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!