Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Korababas Anyukak! Hanyadik...

Korababas Anyukak! Hanyadik hetre szulett a babatok, mekkor sullyal, mennyi idosek most, es miket tudnak mar?

Figyelt kérdés

2011. nov. 21. 13:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!

Képzeljétek,amíg pumpáltam este és ráztam a csörgőjét,elkezdett nyúlni érte!Elöször azt hittem csak véletlen,de nem,utána többször is megismételte!!!!:))

Nálunk is nehezen ment a szopizás először,és igazán csak a 40.hét után kezdett működni,mi is megszenvedtünk érte rendesen!Most viszont mar nincsen elég tejem sajnos...de nálunk is szerencsére az első 6 hónapban csak anyatejet kapott,azt mindenképp szerettem volna összehozni,és sikerült:) Remélem még lesz egy darabig tejem,ha pótlást is kell adjak hozzá!

2011. nov. 21. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!