Csak az én babám köpi ki a kenyeret?
én fiam nem hogy kiköpi a szájába se veszi!
azt írod, hogy 17 hónapos, akkor nagyon fontos lenne, hogy ne tedd a szájába a falatokat, minimum azt egye egyedül amit kézzel tud enni. a tej-tejtermék szerintem nem kívánságműsor, az kell neki, én a helyedben még próbálkoznék, kakaó, vaníliás cukor, banán, maci kávé vagy csak egy kis cukor, stb. mindenhogy próbáld. vagy joghurt, tejpép, túrókrém... ezek is eheti reggelire de tojásos dolgokat is vagy a 7gabonás pelyhet gyümölccsel.
15 hónaposom sem eszi a kenyeret, kivéve ha az bundás kenyér. ő is bevágja a felvágottat és kész. próbáltam hogy vajas, kenőmájas kenyeret adok csak, de akkor inkább nem evett. de ha nem neki adjuk a kenyeret és más eszik akkor tuti odakuncsorog és kell neki a kenyér :) vagy ha a szomszéd pipijét etetjük és viszek neki kenyeret, akkor kell a lányom kezébe is kenyér ami persze a szájában köt ki, nem a pipik előtt :)
nekem is azt mondta a védőnőm hogy akkor egye a felvágottat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!