Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én babám köpi ki a...

Csak az én babám köpi ki a kenyeret?

Figyelt kérdés
Mikor reggelire Pl: vajas kenyeret felvágottal plusz paradicsomot kínálok 17 hónapos fiamnak, akkor nagyon sokszor a szalámit és a paradicsomot megeszi és a kenyeret mikor a szájába rakom kiköpi! Próbáltam a tányért elé rakni és akkor is a kenyeret eldobálta a földre és a többit megette. Próbáltam különböző vajakat, sajtokat, körözöttet, rátenni úgyse csak májkrémesen eszi meg és még különböző fajtájú kenyeret is vettem és az se vált be, de hát nem adhatok minden reggelre neki májkrémes kenyeret , de az se jó ha csak a szalámit reggelizik, zsemlét ritkán megeszi de nehéz eltalálni mikor kell neki. Hogy szerettessem meg vele a kenyeret vagy az is elég ha csak a szalámit eszik reggelire? vagy mit lehet még reggelire kínálni ami laktató és tápláló? ( nincs segítségem nem tudok senkitől tanácsot kérni )hozzáteszem a védőnő azt mondta ha csak a szalámit eszi akkor csak azt egye, de szerintem ez nem jó így.....
2011. nov. 21. 13:11
 1/4 A kérdező kommentje:
A tápszert tejet nem szereti azt már 1 hónapja kilöki a kezemből
2011. nov. 21. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:

én fiam nem hogy kiköpi a szájába se veszi!

azt írod, hogy 17 hónapos, akkor nagyon fontos lenne, hogy ne tedd a szájába a falatokat, minimum azt egye egyedül amit kézzel tud enni. a tej-tejtermék szerintem nem kívánságműsor, az kell neki, én a helyedben még próbálkoznék, kakaó, vaníliás cukor, banán, maci kávé vagy csak egy kis cukor, stb. mindenhogy próbáld. vagy joghurt, tejpép, túrókrém... ezek is eheti reggelire de tojásos dolgokat is vagy a 7gabonás pelyhet gyümölccsel.

2011. nov. 21. 13:27
 3/4 A kérdező kommentje:
a tápszert, tejet mindenhogy próbáltam abból is kipróbáltam mindent, sőt mézet, kekszet , kalácsot, gyümölcsöt, kakaót,sinlacot, málnaszörpöt amit csak el lehet képzelni hiába nem megy nem kell neki, de hogy már a kenyérrel is ezt csinálja az már kiborít engem!!!!!
2011. nov. 21. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:

15 hónaposom sem eszi a kenyeret, kivéve ha az bundás kenyér. ő is bevágja a felvágottat és kész. próbáltam hogy vajas, kenőmájas kenyeret adok csak, de akkor inkább nem evett. de ha nem neki adjuk a kenyeret és más eszik akkor tuti odakuncsorog és kell neki a kenyér :) vagy ha a szomszéd pipijét etetjük és viszek neki kenyeret, akkor kell a lányom kezébe is kenyér ami persze a szájában köt ki, nem a pipik előtt :)

nekem is azt mondta a védőnőm hogy akkor egye a felvágottat :)

2011. nov. 21. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!