A kenyérben nincs tej? Tejfehérje allergiás a babám, honnan tudjam, milyen kenyeret adhatok neki?
Figyelt kérdés
esetleg más péksütemények? a zsemle, kifli? mintha úgy tudnám, hogy a kifliben van tej. de a kenyér lenne a legjobb. szoktam csinálni májkrémet, most úgy csinálnám, hogy ő is ehessen kenyérrel, de nem merek neki kenyeret vagy hasonlót adni.2011. jan. 11. 10:44
1/5 anonim válasza:
nekem is tejfehérje allergiás a fiam.kifliből és zsemléből csak a vizeset eheti,ha nincs kiírva a boltban,kérdezz rá milyen.kenyérben elvileg nincs,de én felhívtam a pékséget és megkérdeztem tőlük.más péksütit nem ehetnek,mert van bennük tej.bár van egy oldal,tejmentesetelek.hu,sokféle étel van fent és egész jónak tűnnek.
2/5 anonim válasza:
pékségben vagyed, ott meg tudják mondani.
általában a zsemle vizes, a kifli tejes. de pl. a Lipótiban lehet kapni vizes kiflit.
én kenyeret magam sütök (géppel), abból adok a babámnak.
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors válaszokat, az oldalt megnézem, amit linkeltél!
2011. jan. 11. 10:49
4/5 anonim válasza:
Ha van Lipóti a közeletekben, én át tudok küldeni Neked privibe egy táblázatot, amit a Lipótsoknak valami minőségbiztosítási főmicsodájától szereztem, és benne van melyik termékükben, milyen allergén anyag van.
(Az én fiam is tejallergiás volt, akkor szereztem be.)
5/5 anonim válasza:
Nekem is tejérzékeny a fiam, ezért a biztonság kedvéért inkább sütöm a kenyeret. Időnként kepott boltit is, de pl vizes zsemlét v fehérkenyeret, és nekünk az allergia nem súlyos, néhány ekcémás foltja van időnként) Lehet kapni elég olcsón kenyérsütőgépet és kétnaponta két perc amíg beledobálom a hozzávalókat, és nagyon finom, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!