Nagy baj hogy a babám nagyon kevés dologhoz hajlandó megenni a kenyeret?
Nekem a gyerkőim kb. ovis korukig "szétválasztó" diétát tartottak. Odaraktam eléjük a szendvicset (kenyér, felvágott, zöldség, sajt, mikor mi)és szépen emeletenként ették. Először monjuk a az összes húst, aztán megették az uborkát, és végül talán ettek a kenyérből is. Viszont ha mentünk etetni a tópartra a halakat, akkor mindig megdézsmálták a halaknak szánt kenyeret.
Szóval szerintem nem baj, csak kínáld meg vele, ha kell neki, akkor megeszi.
Igen, emlékszem gyerekkoromban apu a rakott krumplihoz is kenyeret evett!!
Nálunk pont az a baj, hogy a fiam egész nap, minden étkezésre csak azt enné. Sokszor megy a hiszti ebédnél, hogy adjak kenyeret a főzelék mellé. 1 éves, egyre gyakrabban azt eszi amit mi, olyankor nem is kell a kenyér!
Szóval szerintem (ebben) ne hallgass anyudra, a babák tudják mi kell nekik.
Bár én lennék így a zsemlével, kiflivel :-) Mondjuk csak szendvicsként eszem, de akkor is.
Ne hallgass anyudra!! Ha nem kell neki, ne egye. Majd megeszi, ha kívánja. Én a helyedben nem erőltetném (inkább örülnék neki). Eszik mást, amit szeret és egészséges.
Az én anyukám szó szerint mindenhez kenyeret eszik. Még a kenyeret is kenyérrel eszi. Sajnos meg is látszik rajta, de őt így fogadjuk el. Inkább nevetni szoktunk rajta, hogy krumplis tésztához, túrós csuszához, rakott krumplihoz is kenyeret eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!