Miért ilyen marha okos néhány nő?
pár hete volt egy kis dolgom a 2 hónapos babámat nem tudtam magammal vinni, ezért tesómékra szerettem volna bízni, de a nagyon okos élettársa közli velem, hogy már két hónaposan eheti a gyümölcsöt(barack befőtt) majd ő adni fog neki, hát nem mertem otthagyni a babát
a minap párom úgyszintén nagyon okos sógornője itt volt nálunk és mondja h most már igazán adhatok a babának répát levest, krumplit, mert az úgy kell
Mi a fenének adnék én neki akármit is mikor 2 hónapos babának nem is szabadna, meg annyi tejem van, hogy 3 gyereket vígan eletetgetnék.
kiakasztanak néha az okoskodó mindent tudó nők
Engedd el a füled mellett, mi mást tudsz csinálni?:)
Nem rosszindulatból mondom (nehogy magadra vedd:)), de ha volna még 3 porontyod ezen kívül, úgy engednéd el a füled mellett az ilyen beszólásokat, mint a sicc:)) Volna 1000 ennél nagyobb bajod is. Nehogy már ilyesmiken görcsölj:)))
A válasz a kérdésre: Azért iyen marha okosak, mert szeretik az észt osztogatni (magam is ilyen volnék, bár ilyen hülye tanácsokat én sem adnék neked:))
nemcsak a nok ilyenek.
nalunk a papa 3 honaposan rantottat akart neki adni..
es mar masfel eves kora ota mondogatja, hogy ludtalpas a gyerek, micsoda felelotlen vagyok, hogy nem viszem el ortopedushoz
jaj, most hirtelen beugrott egy csomo baromsag amit mondott..
a mamákról nem is beszélve..
szóval ez nem nemtől fugg :D
igaz nem nemtől, mert apám is megmondta, hogy a szülés az semmi ott nincs fájdalom, mert neki ezt megmondta egy orvos
azt hittem fejbe verem a kórházba
Nyugi, mindenkinek jut egy-két jótanács, sajna én sem úszom meg. Nem kis harcomba került, hogy a férjem anyukája elfogadja, hogy én csak 6hónaposan szeretném megkezdeni a kóstoltatást. Néha még most is próbálkozik, de mostmár AZÉRTSEM, pedig már csak 2-3hét van hátra.
De a legjobb tanácsa az volt, hogy "idegesítsem" (simogassam) a kisbabám szempilláját, mert akkor hosszabbra fog nőni..
Ne kérdezzétek, honnan szedte ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!