Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Algozone vagy Cataflam?

Algozone vagy Cataflam?

Figyelt kérdés
Annyira fáj a fejem, hogy már alig látok és szédülök, csak ez a két gyógyszerem van itthon. Bevehetem vmelyiket? Még szoptatom a 8 hós fiamat.
2009. máj. 11. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha még szoptatsz akkor csak az algopirint szabad, doki mondta!!a többi mind átmegy a tejen
2009. máj. 11. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindkettő tájékoztatójában benne van, hogy nem lehet.

(Cataflamot csak szigorú orvosi felügyelet mellet, egészen kivételes esetben, ha másra nem reagálsz)

2009. máj. 11. 12:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint egyiket sem...éljen! Nem merek ilyen állapotban gyógyszertárba indulni, apa meg melózik. Akkor tűrök! Valami házipraktika?
2009. máj. 11. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a kórházban adtak Algozone tablettát, mert fájt nagyon a fejem szülés után. Ott mondták, hogy azt szabad.

Ma már sajnos nem szoptatok, ilyenkor én is Cataflant szedek :(

Jobbulást Neked!

2 és fél hónapos kiscsaj anyukája

2009. máj. 11. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Algozone betegtájékoztató

"Szoptatás

Az anyatejbe kiválasztódik, ezért szoptatás alatt az alkalmazása nem javasolt."

2009. máj. 11. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A betegtájékoztatóval gondolom a kórházban is tisztában vannak. Mégis azt kaptam én is. Pedig szoptatok.

Jobbulást, front jön.

2009. máj. 11. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az algozon ugyanaz,mint az algopyrin csak más gyár készíti,tehát ha a dokid azt mondta,h azt vehetsz be akkor nyugodtan.Egyébként nekem is azt adtak a kórházban.Ez mindkét gyszer receptes,tehát nem elsősorban a tájékoztatót kell figyelembe venni,hanem amit az orvos mondott.Nyugodtan vedd be az algozone-t.

egy gyógyszerész

2009. máj. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!