Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetig nem lehet sexualis...

6 hetig nem lehet sexualis eletet elni. Parotok ez alatt az ido alatt kielegitett titeket mashogyan vagy 6 hetig semmi sem volt a ti reszetekrol parotok altal?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 16:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hány hete szültél?
2011. nov. 19. 16:46
 12/20 A kérdező kommentje:
mar irtam,egy honapos a babam,de semmi bajjom sincs mar 4.napon foztem,meg minden...takaritottam 3.on
2011. nov. 19. 16:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor vágjatok bele. Nem mindenki él a nagykönyv szerint :)
2011. nov. 19. 16:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát, bizony én is gondoltam rá. Nekem nem volt extra jó a babám, de mi ennek ellenére sem tudtuk kivárni a 6 hetet. Mi is 4 hétig bírtuk, és olyan jó volt, mint soha előtte :) Attól még mert anyuka az ember, nem kell csak a gyerekkel foglalkozni. Nyilván ő az első, de feleségként és nőként sem kell megszűnni. Ha úgy érzed belefér, akkor miért ne?!
2011. nov. 19. 16:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Én küldtem a cikket, bocsi, csak mielőtt írtam még nem írtad le, hogy mi a helyzet, pont akkor küldted amikor már írtam. Ha van időd és kedved, akkor szerintem nyugodtan kényeztetheted a párod. Meg tőle is megkérdezhetnéd, hogy szeretné-e, vagy mi a véleménye a dologról. :)
2011. nov. 19. 17:01
 16/20 A kérdező kommentje:
feladom,nem olvassatok el,mit irok-nem a paromrol van szo,titeket kerdezlek,volt -e Nem sex,hanem mas
2011. nov. 19. 17:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, és nem is igényeltem.
2011. nov. 19. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Két hét után mi már kölcsönösen kielégítettük egymást. Aztán az 5. héten együtt is voltunk, szigorúan óvszerrel. Nem volt semmi gond, és jobban bírtuk az éjszakai keléseket is, mert nem voltunk feszültek. ;)
2011. nov. 19. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:
4 hétig semmi, az ötödik héten pedig minden, de csak óvatosan és óvszerrel. Onnantól pedig mint régen, csak jóval ritkábban. Kielégített a válaszom?:D
2011. nov. 20. 10:09
 20/20 wartburg353s ***** válasza:
Tényleg szerencsés vagy, én a 6 hetet nemcsak végigvéreztem, de iszonyatosan fájt a varrat. Persze, csókolóztunk, meg összebújtunk, de azt nem akartam, hogy ott hozzámérjen, mert még nem szívódott fel a varrat (olyat kaptam, amit nem kell kiszedni, csak nekem elég lassan tűnt el), és bökött meg minden bajom volt. Nekem nem a fáradtság volt a bajom, hanem ez. Fájt is kicsit az "első" utána, pedig óvatosan csináltuk.
2011. nov. 20. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!