6 hetig nem lehet sexualis eletet elni. Parotok ez alatt az ido alatt kielegitett titeket mashogyan vagy 6 hetig semmi sem volt a ti reszetekrol parotok altal?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 16:04
1/20 anonim válasza:
Igazából nem is nagyon gondoltam a szexre, na meg véreztem is, úgyhogy szóba sem jöhetett.
2/20 anonim válasza:
Nem csak közösüléssel lehet örömet okozni egymásnak, hanem simogatással és csókokkal.
3/20 A kérdező kommentje:
a masodik valaszolonak,direkt irtam,hogy mashogyan.nem kozosulesre gondoltam.oralisan vagy barhogy mashogy?
2011. nov. 19. 16:21
4/20 anonim válasza:
Tudom mit írtál, erre írtam én is, hogy simogatással és csókokkal is lehet egymásnak örömet okozni. Második voltam.
5/20 anonim válasza:
Nő vagy férfi kérdezi?
Én mint nő, szülés után nem azon járt az eszem, hogy engem párom örömökben részesítsen, de arra sem lett volna erőm, se kedvem, hogy páromat részesítsem örömökben. A baba minden erőmet "kiszívta" belőlem... :D
6/20 A kérdező kommentje:
30 eves no vagyok,egy honapos babaval.aldott jo babam van,sosem sir,csak ha ehes,lenne kedvem meg erom is mashogyan csinalni valamit....es nem is verzek csak masfel hetig vereztem,energiam is van,a baba mindig alszik,nagyon jo baba
2011. nov. 19. 16:28
7/20 anonim válasza:
Lehet, hogy prűd vagyok, de vérzés alatt orális szex teljesen kizárt nálam! De mást se nagyon engednék.
8/20 anonim válasza:
Hát szerintem ilyenkor nem az a legfontosabb, meg annyi dolog van a babával, hogy nem ezen jár az eszed. Meg nem véletlenül van tilalom ilyenkor, mert nagy a fertőzésveszély és még nem álltak helyre ott a dolgok, mert elég nagy változást okoz a testen a szülés. Tehát az anyukát ilyenkor semmilyen módon nem ajánlott kielégíteni, inkább virág kell neki, vagy valami apróság amiből érzi a szeretetet. Az apukát persze ki lehet elégíteni így is, de szerintem nem sok embernek van hozzá ilyenkor kedve, és egy rendes pasinak nem is ez az első gondolata ilyenkor, és megérti ha nem. És a hat hét után is csak óvatos próbálgatások javasoltak, nem rögtön bele a régi szokásokba. Amúgy van egy hasonló témájú cikk a neten, múltkor olvastam, szerintem elég hasznos. Most kb 10 percet szántam rá hogy megkeresem Neked, hátha találsz benne valami hasznosat. És van ott is sok cikk ebben a témában, szerintem megéri rákeresni. Remélem Neked is hasznodra válik! [link]
9/20 A kérdező kommentje:
ne gondoljatok,sexmanias vagyok,heti eghyszer sexeltunk elotte ,de ti nagyon hatterbe szoritjatok,nem?
2011. nov. 19. 16:33
10/20 A kérdező kommentje:
elolvastam,faradt anyakrol irnak,en nem vagyok az,mondom,szerencses vagyok babammal,meg ejjel is ugy ahogy jol alszom,utana vissza alszom sokaig,kosz,jol vagyok
2011. nov. 19. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!