Mi az az étel, amit soha/lehetőség szerint nem adnál a gyermekednek, mert az szerinted ártalmas?
Meki vezető, de hogyan lehet, igazi krumpli esetén, hogy a valódi krumpli szénhidráttartalma 20 gramm szénhidrát, ugyanakkor a mekis krumpli 38. Mitől van benne dupla annyi szénhidrát?
elképzelésem sincs. és ez ugyanígy van minden terméknél. Dupla szénhidrát, zsír mennyiség van bennük.
De a krumplinál ez kifejezett különbség, hiszen nem ízesített, nem lehet cukrot hozzátenni, krumpli-krumpli és mégis majd kétszer annyi a szénhidráttartalma?
Azóta is ezen gondolkozom. Hogyan lehetséges ez?
Az egyik valaszadonak igaza volt, el lehet hinni hogy a parizsi a virsli es a baratai annyi hust tartalmaznak hogy egy kiskanal is nagy lenne nekik,nagyon egeszsegtelen cuccok, a sonkak pedig sos vizzel vannak tele, ha kicsit utanna olvastok elhiszitek:)
A lanyom 14 hos es ma reggel pont szalonnat evett lilahagymaval, kb 8 kis katonat, de evett mar hazi kolbaszt is, viszont parizsit soha, virslit nehanyszor.
Most kapasbol nem jut semmi olyan eszembe amit ne adnek neki, szerintem mindent meg kell kostolnia, de csak mertekkel.
Ja mar szalonnas rantottat is evett sajat kezevel villaval:)
Kell a gabona!
Mondjuk nem kakaóscsigából :)
De szerintem néha napján az is belefér. Ma már nagyon jó rozsos/graham cuccokat lehet kapni, amik ehetőek. Mert néhány teljeskiörlésű péksütemény tényleg borzasztó. Tésztából jó a durum, az íze nem rosszabb.
nekem cukorbeteg a kisfiam és tudom, hogy két féle szénhidrát van, ami egyébként az étrend alapja, cukor és keményítő. A cukor kb 20 percig szolgáltat energiát és aztán már el is tűnt a szervezetből. Tartósan a keményítő zolgáltat szénhidrátot.
neki mivel inzulinos eleve egy étkezés 50-50%-ban áll tartós és gyors szénhidrátból.
Szóval a reggeli, tízórai, uzsonna-nehezen képzelhető el gabona, péksütemény nélkül számomra.
Mert zöldségekben nincs szénhidrát, krumplit, rizst, babfőzeléket meg nem ehet köztes étkezésnek vagy naponta ötször.
Egyébként kap ő is cukros, fehér lisztes péksüteményt-mert nem mondta sem a dietetikus, sem a diabetológus, hogy nem kéne. Sőt azt mondták, amennyi cukor ezekben van...Ha rendben van a cukra és mozog, akkor teljesen rendben van.
Úgyhogy cukorbeteg gyermek anyukaként is azt mondom nincs olyan étel amit ne kaphatna. Hangsúlyozom, időnként, ha úgy alakul.
Egyébként sem vagyok paramami-mert nem hinném, hogy ne halna meg, aki nem eszik cukros meg fehérlisztes ételt.És bizonyíték sincs rá, hogy tovább vagy minőségibb életet él, aki 100%-ban rááll a reform kajákra, elég 80-90%-ban.
Annak, aki a krumpli szénhidráttartalma miatt hisztizik:
Nézz utána, hány féle krumplifajta létezik, elemezd ki az összesnek a szénhidráttartalmát és utána okoskodj.
Amit nem adnék a gyermekemnek? Koffein, és üveges bébiétel. előbbit remélem nem kell magyarázni, utóbbitól kaptam már szalmonellát...
Legjobb védekezés a támadás, ugye. De ezt még te sem gondolhatod komolyan.
De lássuk, melyik krumplifajtában van kétszer annyi szénhidrát, mint a többiben?
Egyébként tök mindegy, mert egészségesen étkeznek a gyerekeim és elhányták magukat a mekis kaja látványától. Ki is kellett jönnünk. Ennél meggyőzőbb nem kell, hogy sz@r a mekis kaja. Úgyhogy nincs az a pénz, hogy ilyet a számba vegyek vagy a gyerekeimnek a szájába adjak.
Egyetlen dolgot élveztek, kiöntöttem a vécébe az üdítőt a pohárból és töltöttem bele vizet és szívó szállal megitták. És a fiam mondta, anya ez a Mc Donalds egy pocsék hely.
Úgyhogy Mekis kaja, mert attól dagadtak az amerikaiak. És volt a videó ahol tönkre tette veséjét máját az ürgének.Ja és meggyőző igaz az hogy szalmonellát nem lehet kapni a mekis kajától, mert hónapokig eláll a szendvics, annyira műkaja. Csak stabilizátor meg tartosító.
Az igazi hús meg ilyet sem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!