Ilyen nagy baj lenne a babámmal?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Tényleg egy sorstársa sincs?
Jaaa semmi, csak azt hittem, hogy még mindig csepeli vagy, kíváncsi lettem volna, hogy ki az orvosod és a védőnőd.
Minden jót :)
Voltunk az orvosnál, de igazából meg se nézte, csak írt egy beutalót a rókusba a neurológiára. :(
A gyógytornász meg azóta se válaszolt a mailemre...
Ráadásul a súlya miatt is aggódhatom még 1 hétig :(
Figxi, ne aggódj már ennyire! Az nem olyan rossz dolog, hogy kaptál beutalót a neurológiára, sôt! Elmentek szépen, megnézi a neurológus és megmondja, mit kell csinálnotok. Vagy mutat tornagyakorlatokat vagy elküld gyógytornászhoz, aki tökéletesen rendbehozza a babádat, nincs semmi maradandó baja. Nyugi! Próbálj kicsit lazítani, mert így be fogsz golyózni, és mindig lesz valami, amin halálra aggódhatod magad.
A súlyára mobdott valamit a doki? Említetted neki? Nem gépek a babák, nem mindegyik a nagykönyv szerint hízik. Ahogy a felnôttek sem egy kaptafára mûködnek. Kedèlye milyen? Nem sír sokat? Ha nem, akkor szerintem a súlya miatt se aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!