Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudjam, hogy mi a baj?

Honnan tudjam, hogy mi a baj?

Figyelt kérdés

8 hónapos kisfiam nagyrészt még anyatejes. Sokáig átaludta az éjszakát, de mostanában kb. 3-szor felkel cicizni.

Fogzás? Szeparációs szorongás? Kevés a tej?

2011. nov. 17. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már megemésztettem,hogy nem lehet mindig tudni pontosan mi a baj.

Ha látod fehéredni, megduzzadni az ínyét, akkor valószínű a foga miatt ébred (sokszor sikítva, nagyon nyűgösen ébrednek ilyenkor a gyerekek).

Ha felkel, szöszmötöl, dumál, akkor lehet éhes.

Ha szorongás, akkor pedig sír és sír, és már az is megnyugtatja, ha ott vagy mellette.

Legalábbis a lányomból kiindulva, nálunk így volt.

Napközben is többet cicizik? Ha igen, akkor lehet most több energiára van szüksége, pl. a mozgásfejlődése miatt.

De ezek csak tippek, amíg nem beszél és nem mondja mi baja, addig a megérzésedre tudsz alapozni.

2011. nov. 17. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem most lesz 8 hónapos a lányom, és kb 2 hete éjjel 1 és 3 között 20 percenként nyüszörög, sírdogál. Kap cumit és alszik is vissza, de sokszor megébred szegény. Nem tudom, mi lehet, mert nemrég kezdte.
2011. nov. 17. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiam 7 hónaposan kezdte ezt csinálni, előtte átaludta az éjszakát. Most 13 hónapos, és kétszer ébred éjjel.. ha pedig jön a foga, akkor óránként :-(
2011. nov. 17. 16:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hetente kibújik egy foga, és most is útban van kettő... - emiatt a hozzátáplálás is kínkeserves (konkrétan nem eszik).

2 hete mászik - ezzel elkezdődött a szeparációs szorongás.

A 3 probléma közül azt nem szeretném, ha éhezne...

2011. nov. 17. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja... a cumit nem fogadja el 4 hónapos korától. Nem szeretném visszaszoktatni rá, bár lehet, hogy ideiglenes megoldásnak jó lenne.
2011. nov. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!