Honnan tudjam, hogy azért nyűgös, mert a foga jön?
Különböző jelei vannak.
1: Ha bele nézel a szájába, akkor dagad az ínye, az én lányomnak ki is fehéredik.
2: Rág mint az állat.Az én lányom a papírra megy rá.Ha valahonnan szerez egy papír lapot, el kezdi enni, de nem nyeli le, csak ott van a szájában.Állandóan a fecniket szedem ki a szájából.
3: Nyáladzás.Nálunk szinte minden tiszta nyál.Vissza tudom követni a lakásban, hogy merre jár a nyál foltokból.. :)
4: Nyügi, nehezen alszik, hőemelkedés, esetleg láz.
5: Nálunk a kaki mennyiség is meg nő, és néha elég csúnyán ki is pirosodik a popsija.
6: Étvágytalanság.Ez szerintem nem azért van mert nem éhesek, csak egyszerűen nem jó ha a szájukba van nyúlkálva.
7: Ha veszel az ínyére valami krémet (Dentonixot mondjuk) és be kened, és láthatóan jó neki, akkor gyanús, hogy a foga fáj.Ezt külsőleg lehet alkalmazni, és nem kell fölöslegesen gyógyszerrel tömni..
Nekünk nem dagadt az ínye, de ömlött a nyála, nyálkiütéses volt az álla, néha az arca is, reggelre elmúlt, mert kentem éjszaka, és akkor nem nyálzik, de másnap már 10-re megint tiszta kiütés volt.
Semmi nem jó neki szinte, alig-alig van el nyüglődés nélkül, ami eddig lekötötte, az most csak néhány percig tarthat, utána nyüglődés megint. Pl. nálunk a tévé volt mindig a backup, na akkor az sem volt jó. Nem kimondottan sírt mindig, csak nyöszörgött.
Most bújt ki a második, és hónapokat szenvedett ezzel az első kettővel. De volt olyan, hogy kentem dentinox-szal az ínyét, csak nem volt jó semmi (pedig előtte az használt), mire pukizott egy kicsit, és rájöttem, hogy valami felfújta a pocit. Úgyhogy ez van, sose tudhatjuk teljesen biztosra (kisebb babánál), hogy épp a foga a baj, vagy valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!