Van e osszefugges a vigantol cseppek szama es a fogzas kozott szerintetek?
lanyomnak 3 hos koratol 3 cseppett kellett adjak es 4 honaposan kibujtak fogacskak azota is sorra, most 14 hos es mar 12 foga van
ez csak egy otlet de leirnatok hogy nalatok hogy van?
lányom korababa kettő cseppet kellett adni egy éves koráig. utána egyet. most 15 hónapos és 6 foga van.
viszont! barátnőm 7 éves lányának nehezen nőttek a fogai és vigantolt kellett neki is csepegtetnie talán napi 2-t.és utána megindult szépen a fognövekedés.
másik barátnőm fia egy cseppett kapott mindig és 14 hónapos korára 14 foga volt!
Ezen én is gondolkodtam, mert nekem néha meglódul egy kicsit a csepp és hamar kezdtek kibújni a kisfiam fogai. 5-6. fogak jönnek és 7 hónapos. (5 hónaposan jött az első)
Lehet, hogy csak 2 naponta kéne cseppentenem? Egyszerűen egy cseppet nem tudok adagolni, mindig több (2-3-4) jön.
Fiam 3 hónapos korától egyet sem kap, mert idő előtti varratelcsontosodása van. 6 hónaposan 4 foga volt.
Kislányom 3 naponta 3 cseppet kap, 9 hónapos lesz, nincs foga, kutacsa is nagy.
Húhát én nem tudom ... van, hogy 1 csepp helyett 2-3 csepp is 'összejön' véletlen, de van, hogy totál elfelejtem..
Most 4 hónapos és 4 alsó foga jön egyszerre.
Páromnak 2 hónaposan jött ki az első 2 foga, nekem 5 hónaposan az alsó 2 és a felső 2 egyszerre.
Szerintem nálunk a genetika mókázik ..
koszi a sok valaszt!
lanyomnak is 4 hosan 2 foga jott egyszerre aztan 7 hosan a 4 felso 10 hosan a 2 also s azota 4 ragofog :)
A férjem adja be este a Vigantolt a gyerkőcnek, így szerintem elég ritka, hogy 1 csepp sikerült. :)
És így majdnem 9 hónaposan még egy foga sincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!