Mióta nem lehet adni a babáknak babapiskótát? Mi már 5 hónaposan ettük régen és semmi bajunk nem volt tőle. Imádtuk.
Igen, egyet értünk.
A "tiszta lelkiismeret" alatt azt értettem, amit Te, hogy a szülő kiválasztja azt a megoldást, amivel tud azonosulni.
Nekem két tejfehérje allergiás gyerekem van, így én nyilván sokkal óvatosan vezettem/vezetem be (majd a harmadiknál is) az ételeket, mint egy olyan anyuka, akinek sem a családjában nincs semmi probléma, sem a gyerekeivel.
Nos én nem tudom, hogy mi a trendi vagy nem trendi ..
Annyit tudok, hogy én fél évesen anno már bölcsődet 'koptattam'. Nagyon hamar átálltam tejről a normál ételekre.
Egyenlőre nincsen semmi problémám ebből.
Allergiás jelenleg az aranyra vagyok egyedül. Ezt pedig nem hinném, hogy ettem volna anno '87-től.
Lányom most 4 hónapos. 3,5 hónaposan elkellet kezdenünk a hozzátáplálást, mert nagyon durván bukott és drasztikusan fogyni kezdett. Ráadásul 6 hetes korától székrekedéses. Ami a legrosszabb pedig, hogy 6 hetesen leszokott a szopásról és 4 foga jön egyszerre..
Tehát én/mi minden tekintetben megvagyunk áldva.
Ha akarnám, se tudnám 100%-san jól csinálni mindent.. főleg nem a hozzátáplálást. Mivel, ha valaki - nem hozzáértő - meghallja, hogy mióta etetem tej helyett mással is, egyből kiborul úgy, hogy az előzményekről fingja sincsen.
Nem tudok mit csinálni, sok mindent kipróbáltunk, sok pénzt költöttünk el - most már tudván! - feleslegesen!
3 hét alatt megváltozott az étrendje, csak gyümölcsöt óhajt enni uzsonnára.
Hál' istennek, mióta hozzátáplálom elkezdett a súlya nőni, nem jön belőle semmi vissza és rettentően jól érzi magát a bőrében!
Én a legtöbbször a megérzéseimre hagyatkozom és eddig 95%-ban be is jöttek..
Boldog, kiegyensúlyozott, egészséges és életerős! Ennél nekem nem kell több..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!