Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácsot szeretnék kérni?

Tanácsot szeretnék kérni?

Figyelt kérdés
Van egy 14 hónapos babánk,aki nagyon okos értelmes és (ebben az estebe hála isten még nem tud beszélni, na de vajon mi lesz a késöbbiekben) Sajnos a férjem olyan apro dolgokon kibukik otthon és ordit vagdalkozik hogy nem tudom a babát hogy ezektöl megovni. Speciel most azon bukott ki hogy anni egy 27 forintos leporellot elszakitott a baba. Mit csinaljak, elszakitotta leszakitotta nem felbecsülhetetlen értékröl van szo. ha annyira fontos tudok neki venni ujat. de most komolyan ezen kibukni leüvölteni engem a baba előtt.. Nem szégyeli magát? Mit tanácsoltok hogyan lépjek ellene fel.?? Mi lesz majd ha firkál és véletlenül a falat tolazza össze vagy egy értékesebb könyvet ha ezen így kibukik mi lesz a késöbbiekben.?
2011. nov. 16. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most rohannom kell...de ah elalszik a gyerek jövök és én is mesélek:(
2011. nov. 16. 11:14
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozászolásokat várom még öket fontolóra veszem és a mai napon ujra elbeszélgetek vele.
2011. nov. 16. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,hogy ilyeneket kell megélned..

A volt párom vert engem..minden indulátát rajtam vezette le..tudom milyen !!!

Épp ezért,aki képes a kisbabája előtt megütni az anyját,az egy gátlástalan sz...rházi!!!

Bocsánat a kifejezésért,kérlek neharagudj,de olyan ideg jött belém!!!

Egyébképn is undorító,amikor egy férfi ver egy nőt..igy meg aztán végképp!!

Tudom,hogy most az mondod,majd,hogy nem olyan egyszerű,de jobb ha elmenekülsz tőle.

Ezelőtt nem volt ilyen??Dehogynem,csak visszafogta magát..eddig,amig teljesen "magaalá"rendelt téged!!

Lépj,amig nem töri össze az önbecsülésedet,a lelkedet és a babátokét is!!!

Csak erőt és kitartást kívánok...lépj!!!!!!

2011. nov. 16. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Beszéltél vele?
2011. nov. 17. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!