Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítsen valaki légyszi...

Segítsen valaki légyszi nagyon fontos 8 hónapos babának beadtam az orvos által előírt cedax baby antibiotikumot, ezután be akartam adni a nagy tesójának az augmentint,2.5 ml-ert de véletlenül a picinek adtam be azt is?

Figyelt kérdés
Most mit csináljak? mi baja lehet a babámnak? segítsetek légyszi!
2011. nov. 15. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2011. nov. 16. 13:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a segítő válaszokat és az érdeklődést. A tökéletes anyukával pedig remélem soha nem fog előfordulni tényleg hogy hibázik... A babám szerencsére teljesen jól van gyerekorvost felhívtam, megnyugtatott ma meg is vizsgálta és semmi baja. Normaflort ő is mondta hogy adjak neki. És tényleg nagyon köszönöm, főleg neked, aki együtt éreztél velem és nem kezdtél el kioktatni, mert tényleg kioktatni a legkönnyebb a másikat.
2011. nov. 16. 17:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja és még csak annyi, hogy így ismeretlenül felelőtlennek nevezni, és rossz anyának titulálni.....hát tudod ez ne engem minősít!
2011. nov. 16. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki hogy nincs gond:))minden jót nektek,jó egészséget és nyugi jó anya vagy csak nem vagy tökéletes ahogy én sem és más sem....ajaj lesznek még furcsábbnál furcsább szituk az életben...:))
2011. nov. 16. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Első vagyok, örülök, hogy minden rendben. Képzeld a fiam egyszer bevette a fogamzásgátlómat, mert majdnem kifutott a kaja és egy pillanatra letettem az asztalra, mire lekaptam a tűzről a kaját és visszafordultam az asztal felé, már be is vette. De nem lett baja.
2011. nov. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!