Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Míért sírhat fel álmában 10...

Míért sírhat fel álmában 10 hónapos kisbabám?

Figyelt kérdés
Egyébként nem sírós kisbabám már 3. alkalommal sír fel álmából úgy, hogy szinte kis sem nyitja a kis szemét, alig tudom megnyugtatni, cici sem kell neki, se tea. aztán egy 10-15 perc sirdogálás után ha újra megkinálom, akkor elfogadja a cicit és megnyugszik, majd kezdődik minden előről. ma 1 óra alatt lezajlódott és aludt utána reggelig, de előző 2 alkalommal is teljesen úgyanigy történt az egész eset, csak tovább tartott. Nincs még foga, de látszódik, hogy hamarosan lesz, arra gondoltam, talán "csoportosan " bújnak ki, és amiatt van ez. láza nincs, étvágya olyan, mint szokott, semmi betegségtünete. éjjel már nem tudtam mit kitalálni, jól bekentem az inyét dentinox géllel, ez után meg is nyugodott, hogy ettől -e, vagy csak véletlen egybeesés, nem tudom. adjatok tanácsot, mitől lehet ez? remélem csak a fogzás van rá ilyen hatással, és nem más, mert nekem már minden baromság eszembe jutott.
2009. máj. 10. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a fogak miatt, a Dentinox általában nagyon jó. A fogcsírák éjjel mégjobban mozgolódnak és általános szabály hogy éjjel minden seb és minden csont jobban fáj.

Ha nem a fogak, akkor lehet a fejlődésben bekövetkezett második szeparációs / újrakötődési fázis, amikor a kicsik elkezdenek újra állandóan anyán csüngeni és éjjel mikor felriadnak és azonnal nem látják az anyukájukat akkor keservesen sírnak. Harmadik variáció pedig hogy nappal túl sok élmény és inger éri ( a világ felfedezése közben )a kis agya pedig nem tudja ezt a sok ingert egyszerre feldolgozni és élénk képek formájában cikáznak a gondolatok, ami persze kiütközhet éjjeli felriadásban nyugtalanságban.

Én mikor a fiaimnak jöttek a fogacskák és éjjel sirdogáltak, nyöszörögve aludtak, éjjelre adtam egy kanálka Nurophent.

2009. máj. 10. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!