Miért nyög, sír álmában a 4 hónapos kisbabám?
Figyelt kérdés
Az egyébként nyugodt, mosolygós, szinte soha nem síró kisbabám 3 napja "vergődik" álmában, dobálja magát, időnként fel fel ordít, nyugtalan, és egész éjjel így alszik, már cumit kellet neki adnom (szintén álmában) ami egy rövid időre elcsendesíti (úgy 5 percre), utána ismét felordít (azért írom így, hogy ordít, mert tényleg sírásnak nem mondanom, ilyen nyűgös felkiáltás)... A takarót emelgeti a lábával. Én már 3 napja alig tudtam e miatt aludni, mert minden nyögésnél fent vagyok, így már inkább le sem feküdtem. Amiket kizárhatunk: Nem hasfájás, rendes a széklet, a szelek is rendesen távoznak, és nem görcsszerű mozgást véget. Nem éhes, szomjas, mert nagyon sokat eszik (mérem), de ráadásul megpróbáltam mellre is tenni, kiköpi, és ráadásul a cicimet is megtépi! Próbáltam kitakarni, betakarni, hűvösebb levegőt csináltam, párásítottam, utána picit melegebbet, de semmi változás... Valaki hasonló problémával??? Mi okozza ezt egy 4 hónapos babánál? Természetes ez???2011. márc. 19. 04:27
1/5 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam, és még van infóm: A szájába tömi mindkét kezét, elvörösödik a feje, úgy nyög... cuppog, állandóan köhög mert félrenyeli a nyálát, illetve szörcsög, hortyog, tüsszög.... Mi eeeeeeeeeeeeeeeeez??? HEEEELP!!!
2011. márc. 19. 05:22
2/5 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele,a foga bántja szerintem.Nekünk is kb ennyi idősen kezdődtek ezek az éjszakai sirások,sajnos még előfordul mai napig is pedig 10 hónapos.Próbáld meg kenni neki géllel,ha esetleg nagyon sir,akkor adhatsz neki panadol szirupot ,és attól megnyugszik.Csak azzal vigyázni kell,egyfolytában nem lehet adni,pár nap után szüneteltetni kell.
3/5 A kérdező kommentje:
most mértem 38,1-et popsiban!!!
2011. márc. 19. 16:23
4/5 anonim válasza:
hát közben biztos csináltál már vmit.
Én a mozgásfejlődésre is tippelnék, de a hőemelkedés vagy a foga, vagy kisebb megfázást jelez...
Mi volt???
5/5 A kérdező kommentje:
Adtam aznap mikor láza lett egy germicid c kúpot neki, másnap a gyerekem könnyedén fordult balra és jobbra, valamint új betűket ismételget! Ez mozgásfejlődés hogy történhet 1-2 éjszaka alatt??? Elképesztő!!!
2011. márc. 21. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!